2777
2789

ما یکی هستیم، هفته ای یه بار شام میریم با ،شوهرمم کار ندارم هروقت بره

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چون از اول این اجازه رو بهش ندادم 

خودش هم هر وقت منم بره میره 

منم سه یا چهار هفته ی بار میریم  دو ساعت خونشون

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

یه ساختمون نیستیم

ولی شوهرم روزی چهار پنج بار میره

اکثرا ناهار و صبحانه اونجاس

دوست ندارم و تنها مشکل زندگیم همینه اما چه کنم که چاره ای نیست

فقط نشستم آرزوی مرگشونو میکنم بلکه تموم شه این روند

سلامتی همه مامانا و تو دلیاشون صلوات😍
نه چون از اول این اجازه رو بهش ندادم  خودش هم هر وقت منم بره میره  منم سه یا چهار هفته ی ...

وا جدی میگی

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

ما هستیم ازم انتظار دارن هرروز برم پیششون

بچه ها برای یه کاربر نی نی سایتی که کرونا گرفته یه صلوات بفرستین حالش خوب نیست به دعاهای هممون نیاز داره لطفا یه صلوات برا بازگشت سلامتیش بفرستین چندثانیه بیشتر وقتتون و نمیگیره

شوهرم تنها نمیره با من میره با من میاد

بچه ها برای یه کاربر نی نی سایتی که کرونا گرفته یه صلوات بفرستین حالش خوب نیست به دعاهای هممون نیاز داره لطفا یه صلوات برا بازگشت سلامتیش بفرستین چندثانیه بیشتر وقتتون و نمیگیره
یه ساختمون نیستیم ولی شوهرم روزی چهار پنج بار میره اکثرا ناهار و صبحانه اونجاس دوست ندارم و تن ...

چقد زیاد