2777
2789
عنوان

چالش نفر بعدی ....😂😂بدو جا نمونی

211 بازدید | 47 پست

شبیه حوصلم رفته 

بازی کنیم هرکی دوست داره البته

نفر بعدی داره چایی میخوره🤣🤣🤣

🧚‍♀️برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات🤰خیلی ممنونم💓💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراز کشیدم😊

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

نفر بعدی چاقِ 🙃🙃🙃

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

نفر بعدی دسشویی داره

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕

بعدی گشنه شه

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
نفر بعدی چاقِ 🙃🙃🙃

۵۲کیلو ام همشششش😂😂😂

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕