2777
2789

واقعا میری تو تاپیک مثلا میبینی طرف دعواشو بافلان شخص نوشته ...بعد همه میان ازاستارتر طرفداری میکنن و طرف مقابلشو تیربار میکنن ...واقعا این بدتر استارترو جری میکنه درسته نیاز به درد دل داره ولی نه اینکه نفت به اتیش بریزیم ..واقعا من از افراد رک سایت ممنونم که بدون توهین هم همدردی میکنن و هم سعی میکنن طرفو متوجه اشتباهش کنن

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا فضای مجازیه ناراحت شدن و خشم ونفرت الکیه به خودتون نگیرید شاید الان بعضیا چند نفری از من بدشون بیاد ولی خب اتفاقا دوست دارم بدتون بیاد حتی اگر فحشم بدین من لذت  میبرم چون هیچ اثری تو زندیگم ندارین

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

اتفاقا یکی چندروزپیش یه تاپیک زد که ازشوهرمن نامردتروجودنداره چراچون من باردارو ول کرده، رفته مراسم ختم داییش تویه شهردیگه 

جز یه نفر،همه بااستارترمخالف بودن 

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

دقیقا،مثلا یکی میگه جاریم فلان حرفو زد(حالا حرفی که زده چیز خاصی نبوده)،یه جوری توپ استارترو پر میکنن که فرداش بره گیسای جاریشو بکشه😂به نظرم یکی از دلایل خوب نبودن زندگی های الان همینه،به جای اینکه خودشون مشکلشون رو حل کنن میان با کسایی که اصلا تاحالا ندیدنشون درد دل میکنن و مشاور اشتباه میگیرن و بعد زندگیشون داغون تر میشه

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
اتفاقا یکی چندروزپیش یه تاپیک زد که ازشوهرمن نامردتروجودنداره چراچون من باردارو ول کرده، رفته مراسم ...

معمولا که گذری میرم تو تاپیک خواهر شوهر یامادرشوهر همین وضعیه که تو اول تاپیک توضیح دادم حتی اگر عروس مقصر باشه:/ یاتو رابطه دوست دختر پسری

زندگی زندونیه که آزادیت دست خودته ...