2777
2789
عنوان

کسی هس بدون هیچ مشکلی باردار نشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 37 پست
من ١٩سالم بود ازدواج كردم دوسال تلاش اما فايده نداشت  ازمايشاى جفتمونم هيچ مشكلى نداشت هر دكتر ...

من امشب همش میگم نکنه نشه

لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من یک سال و هفت ماهه تو اقدامم و دو بار سقط داشتم و تا دو ماه پیش مشکل بعد سقط داشتم و الان دو ...

مگه من میدونستم شما یک سال وهفت ماهه اینجوری بوده جریان .خودتون تو تاپیکتون گفتید دوماه از قبلش چیزی نگفتید

نمیدونم.. فقط دکتر گفت کمه..آزمایش قبل بارداری سونو رفتم آزمایش سه پریودی و پاپ اسمیر ..شوهرم اسپرم ...

ببین من آزمایش تیروعید ویتامین دی غلظت خون پاپ اسمیر ادرار قند چربی دادم شنبه سونو میرم شوهرمم آزمایش اسپرم داد اگه جواب نداد عکس رنگی باید بگیرم

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
منم هیچ مشکلی ندارم دو ماهه اقدامم  امروز لکه بینی قهوه ای داشتم امکان داره واسه لانه گزینی باش ...

انشالله خدا بهت نظر کنه

من امشب همش میگم نکنه نشه

ببين بليد بيخيال باشى 

من استرس همين موضوع نميزاشت بار دار شم وقتى بيخيال شدم حامله شدم يعنى حامله ام الان

بعد اگه تصميمت جديه يك شب در ميون بايد اقدام كنى دكتر من اينو گفته بود 

ببين بليد بيخيال باشى  من استرس همين موضوع نميزاشت بار دار شم وقتى بيخيال شدم حامله شدم يعنى ح ...

همین بیخال شدن سخته...من امروز پری شدم کلی گریه کردم

خدایا ی نی نی لطفاااااااااا .....میشه برا واقعی شدن تیکربارداریم ی صلوات بفرستید ممنون ...تیکر بارداریم داره تموم میشه من هنوز مامان نشدم خداااااااااااااااا
ببين بليد بيخيال باشى  من استرس همين موضوع نميزاشت بار دار شم وقتى بيخيال شدم حامله شدم يعنى ح ...

اتفاقا ماه قبل کلی بیخیال بودم چون گفتم دیگه مشکل حل شده هر وقت ارداه کنیم بچه دار میشیم ولی امروز که پریود شدم دیدم نه داستان جدیه رابطمون هم یک شب در میونه بوده