2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردار شدم با لتروزول ولي نميدونم چيه فعلا

آرام باش ماهِ من ! درست می شود ...نه هیچ شبی ، و نه هیچ زمستانی دائمی نیست !آفتاب می تابد شاخه ها جوانه می زنند و تمامِ شکوفه های در انتظار ؛ متولد خواهند شد ..هیچ ابری تا همیشه در مقابلِ مهتاب ، نمی ایستد و هیچ ماهی تا همیشه در حصار ، نمی مانَد ،که حصار ؛ جای ماه ، آسمان ؛ جای سیاهی و باغ ؛ بسترِ شاخه های خشک و سرمازده نیست !نور ، سپاه سیاهی را می درد ؛ حتی اگر به قدرِ روزنه ای باشد و بهار ؛ هزار هزار زمستان را سبز می کند ،روزهای سخت ، رو به پایان است ماهِ من ؛
چجوری لوتروزول خوردی منم باردار نمیشم دکتر بهم لوتروزول داد ولی نخوردمش

از روز ٣پريود روزي ٢تا خوردم با متفورمين همون ماه شدم

آرام باش ماهِ من ! درست می شود ...نه هیچ شبی ، و نه هیچ زمستانی دائمی نیست !آفتاب می تابد شاخه ها جوانه می زنند و تمامِ شکوفه های در انتظار ؛ متولد خواهند شد ..هیچ ابری تا همیشه در مقابلِ مهتاب ، نمی ایستد و هیچ ماهی تا همیشه در حصار ، نمی مانَد ،که حصار ؛ جای ماه ، آسمان ؛ جای سیاهی و باغ ؛ بسترِ شاخه های خشک و سرمازده نیست !نور ، سپاه سیاهی را می درد ؛ حتی اگر به قدرِ روزنه ای باشد و بهار ؛ هزار هزار زمستان را سبز می کند ،روزهای سخت ، رو به پایان است ماهِ من ؛
آخه شنیدم تاثیر داره تو پسرزایی

بله اكثرا براي پسر ميدن 

من شنیدم تاثیر داره

ن برای تحریک تخمدانهاس ک تخمک آزاد کنه جنسیت ب اسپرم مرد بستگی داره

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
از روز ٣پريود روزي ٢تا خوردم با متفورمين همون ماه شدم

ازروز سوم پریود تاچندمش خوردی امپولم زدی ؟من شوهرم آزمایش اسپرم دادتعدادش نه میلیون هست امکان بارداری نیست بنظرت

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩