2777
2789
عنوان

تبش همش میره بالا چیکارش کنم😭😭

240 بازدید | 14 پست

۶ ماه و نیمشه دو روزه تب کرده هیچ علائم دیگه ای هم نداره یهو تبش میره بالا شیافم زدم اون لحظه نیومد پایین دکترم بردمش گفت سرما خورده ولی فقط تب داره

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

پاشویه کن تب بر بده انشالله خوب میشه اگه نشد دوباره ببر خطرناکه تب

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف بزن اگه درجا اسهال میشه و شیاف میاد بیرون قطره بده بهش پاشویه کن با اب ولرم رون پاها مچ دستو پا قفسه سینه و مخصوصا زیر بغل احتمالا وقتی تبش بند بیاد بدنش دونه بزنه بیرون پسر منم اینحوری شده بود ۳روز بی وقفه تب داشت به زور استامینفن و پروفنو پاشویه تا ۳۷.۵میرسید باز میرفت بالا بعد س روز تبش قطع شد ک بدنش دونه قرمز زد بیرون

محکم بشین دلم این دور اخره
عزیزم چند سالشه؟

۶ ماه و نیم

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
پریشب خانمه تاپیک زده بود دعا کنید بچم یهویی شب تبش رفت بالا آوردمش دکتر هوشیاریش شده ۲.مراقب باش مگ ...

همه ی داروهاشو میدم نمیدونم چرا خوب نمیشه دارم دق میکنم