2777
2789
عنوان

از امشب قوووول میدم💪✋

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 50 پست
سوفیا منم امشب اینو به خودم گفتم منم کنکور دارم ،، پرستاری میخام

موفق باشی عزیزم

ان شاالله 

من انسانی فرهنگیان

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
ان شاالله موفق میشید توکل بخدا آفرین تو میتونی بهترین آینده رو برای خودت بسازی و هر بار که تو آین ...

ان شاالله

ممنونم عزیزم😍😍😍😍

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هروقتی میرم حموم انگیزه میگیرم واسه کارهام...

نمیدونم چمه واقعا😆😆😆

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊
منم تجربی ۲۳ سال  انصرافی هستم تصمیم گرفتم دویاره بشینم بخونم دوستان صادقانه بگید روزی چند سا ...

هیچ 😐😔تازه میخام شروع کنم 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
موفق باشی😍😍😍 منم انسانی فرهنگیان

ایشالا شمام موفق باشی و چیزی که دوست داری قبول شی 😙😍

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
من هروقتی میرم حموم انگیزه میگیرم واسه کارهام... نمیدونم چمه واقعا😆😆😆

حموم که عالیه اصن😍

وای من دلم خواست الان میرم

سلاااام 

چه تاپیک خوبی 🍃🌸🍃🌸

واااقعا عالیه، باریکلا به حس خوبی که داری 

این تصمیم میشه اولین قدم برای تثبیت موفقیت، مطمئن باش از پسش برمیای ...

آدم تا وقتی نخواد و خودش رو در شرایط سخت قرار نده نمیدونه چقد توانمند بوده 👌

توکل بر خدا، با تمام وجود تلاش کن برای یک زندگی ناب، نه فقط درس 

قوی بودن تنها انتخاب ماست 💪

موفقیتت رو خواهانم 😊❤

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
من هروقتی میرم حموم انگیزه میگیرم واسه کارهام... نمیدونم چمه واقعا😆😆😆

چون آب یه خاصیتی داره که همه انرژی منفی هارو میبره  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
ایشالا شمام موفق باشی و چیزی که دوست داری قبول شی 😙😍

فدای تو عشقم😍😍

[QUOTE=122301047]کمه خواهر نترشیدم[/QUOTE

نه از اون بابت نیست با یه کاربر دیگه اشتباه گرفتمت اونم اسمش ترشیده بود 😙

سلاااام  چه تاپیک خوبی 🍃🌸🍃🌸 واااقعا عالیه، باریکلا به حس خوبی که داری  این تصمیم می ...

وااااااای پستت پر از انرژی مثبت و حس خوب برای منه

عزیزمی😍😍😍

https://rangirangi.com/get-through-tough-times/

یه سر به این سایت بندازین حتماااااااا به دردتون میخوره

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی