2777
2789
عنوان

قان و قون نوزاد

2034 بازدید | 16 پست

سلام دخترم اول هفت ماهگی فقط صدای اَاَ میگه چیز دیگه مثل با یا دد یا گگ نمیگه نگرانشم کِی پس میگه

تعداد رای : 7
نظرسنجی
وقت داره
6
85%
دیر شده
1
14%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اصطلاح به صدا سازی بچه ها میگن 

ببخشید بچه شما کی خوب شد؟الان چندوقتشه؟

دقیقا دخترم همینه دارم از نگرانی داغون میشم

ارتباط چشمیش ضعیفه و تولید صداش کمه

میشه جوابمو بدید

ببخشید بچه شما کی خوب شد؟الان چندوقتشه؟ دقیقا دخترم همینه دارم از نگرانی داغون میشم ارتباط چشمیش ض ...

سلام عزیزم دخترم از 11 ماهگی اولین کلمه شو گفت به گل میگفت گُ الان بیست ماهشه شکر خدا خیلی کلمه میگه و منظورشو کامل میرسونه . عزیزم من از شروع همین تاپیک شروع کردم با دخترم حرف زدن و کتاب خوندن یه تایمی خیلی کتاب میخوندم تلوزیون تو خونه خاموش بود به طور کامل فقط چون بدغذا بود تلوزیون روشن میکردم برای غذا خوردنش اونم کنترل میکردم به یه ربع در طول روز نکشه

ممنونم جواب دادید  انشالله فرزندتون همیشه سالمو صالح باشه❤ نگاه میکنه در کل ولی تو چشمم خیلی ...

عزیز جان 4 ماه خیلی کوچیکه باید صبر کنی بزرگتر بشه .ایشالله چیزی نیست