خیلی چاق چون با یه عمل میاد رو فرم ولی اون خیلی لاغره رو هیچکار نمیشه کرد
اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
اصلا این طوری نیست اینایی ک ژن لاغری دارن مگه با کورتون و این چیزا خودشونو چاق کنن اونم شکم پهلو در میارن از ریخت بدتر میوفتن
اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
خیلی چاق چون با یه عمل میاد رو فرم ولی اون خیلی لاغره رو هیچکار نمیشه کرد
هیچ چاقی با عملروفرمنمیاد. اینایی دیدی رویفرماومدن هزارتا مشکل حاد و معدهایی براشونپیش میاد که هزار نوع بو از اطرافشون تراوش میکنه و نمیشه کنارشون نشست. و شما اونارو با لباس دیدینکه میگی رویفرممیان. لختشونونگاهکن کلی پوست شکم اضافه و بازوی شل و وارفته و ... دارناون زیر.
هیچ چاقی با عملروفرمنمیاد. اینایی دیدی رویفرماومدن هزارتا مشکل حاد و معدهایی براشونپیش میاد که ...
نمیدونم یکیشون اشتای خودمونه چند ساله عمل کرده هیچ بویی ام ازش بلند نمیشه .باز ب نظر من خیلی لاغر خیلی بی ریخت تره از خیلی چاق
یکی اط دوستام عمل کرده بود معده اش داغون شده بوود و گاز جمع میکرد و هیکلش خیلی بد شده بود.حتی نمیتون ...
خب پس خدا رو شکر ما جزو هیچ کدوم از این دو گروه نیستیم 😁