2777
2789

؟؟من احساس میکنم باز خیلی چاق ها  بامزه ن 

تعداد رای : 43
نظرسنجی
خیلی چاق
17
39%
خیلی لاغر
26
60%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوقققققققق ی گوله چربی شل و ول کجاش بامزه اسسس 

دوستان تپل ب دل نگیریدا منظورم خیلییییی چاق بود 

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی 

ب هیکل نیس خب

بعضی چاقا هستن میبینی بوی گل میدن یکی خیلی لاغره بوی گندش خفت میکنه

از اونور میبینی طرف خیلی لاغره ولی لباسای عالی میپوشه به خودش میرسه اونیکی خیلی چاقه گونی تنش میکنه اصلا نمیشه نگاهش کرد

بستگی به رفتار آدم با توجه به هیکلش داره

خیلی چاق چون با یه عمل میاد رو فرم ولی اون خیلی لاغره رو هیچکار نمیشه کرد 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
وا.چاق شدن‌که‌راحت‌تره

اصلا این طوری نیست اینایی ک ژن لاغری دارن مگه با کورتون و این چیزا خودشونو چاق کنن اونم شکم پهلو در میارن از ریخت بدتر میوفتن 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
خیلی چاق چون با یه عمل میاد رو فرم ولی اون خیلی لاغره رو هیچکار نمیشه کرد 

هیچ چاقی با عمل‌روفرم‌نمیاد. اینایی دیدی روی‌فرم‌اومدن هزارتا مشکل حاد و معده‌ایی براشون‌پیش میاد که هزار نوع بو از اطرافشون‌ تراوش میکنه و نمیشه کنارشون نشست. و شما‌ اونارو با لباس دیدین‌که میگی روی‌فرم‌میان. لختشونو‌نگاه‌کن کلی پوست شکم اضافه و بازوی شل و وارفته و ... دارن‌اون زیر.

هیچ چاقی با عمل‌روفرم‌نمیاد. اینایی دیدی روی‌فرم‌اومدن هزارتا مشکل حاد و معده‌ایی براشون‌پیش میاد که ...

نمیدونم یکیشون اشتای خودمونه چند ساله عمل کرده هیچ بویی ام ازش بلند نمیشه .باز ب نظر من خیلی لاغر خیلی بی ریخت تره از خیلی چاق 

نمیدونم یکیشون اشتای خودمونه چند ساله عمل کرده هیچ بویی ام ازش بلند نمیشه .باز ب نظر من خیلی لاغر خی ...

یکی اط دوستام عمل کرده بود معده اش داغون شده بوود و گاز جمع میکرد و هیکلش خیلی بد شده بود.حتی نمیتونن درست غذا بخورن.

یکی اط دوستام عمل کرده بود معده اش داغون شده بوود و گاز جمع میکرد و هیکلش خیلی بد شده بود.حتی نمیتون ...

خب پس خدا رو شکر ما جزو هیچ کدوم از این دو گروه نیستیم 😁