2777
2789
عنوان

پارس آبادی داریم؟

1235 بازدید | 11 پست

اولا سلام دوستان🙋

امیدوارم حالتون خوب باشه...

و دوم اینکه شما فروشگاهی میشناسین تو پارس آباد که مانتو های شیک با قیمت های تقریبا میشه گفت مقرون به صرفه باشه ،من خودم امیلی رو میشناسم که واقعا لباساش اسپورته و مقرون به صرفه...حالا قیمتاش در حد امیلی هم نبود اشکال نداره و لباساش واقعا عالی باشه

پارساباد ی جا کوچیکه و مردمش ببخشیذ کهنه فکرت مانتواشم قدیمی.امیلی ک چیز خاصی نداره بیا اردبیل مانتو ...

کاش بعضیامون طرز حرف زدنو حداقل بلد بودیم،توهین شما به یه عده از مردم زحمت کش نشان از کوته فکری شماست🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بعضیامون طرز حرف زدنو حداقل بلد بودیم،توهین شما به یه عده از مردم زحمت کش نشان از کوته فکری شماس ...

من ب مردم زحمت کش کاری ندارم .گفتم اونجا شهرستانه و پاشاژ مرکز خرید لاکچری نداره .شما فک کنم حفظ کردین این جملرو اصن نفهمیدین من چی گفتم ک این جمله بی ربطو گفتین‌.شما سوال کردین من جواب دادم

.ی صلوات برا آرامش دلم بفرستین❤
من ب مردم زحمت کش کاری ندارم .گفتم اونجا شهرستانه و پاشاژ مرکز خرید لاکچری نداره .شما فک کنم حفظ کرد ...

عزیزم میگی مردمش کهنه فکرن...این دقیقا یعنی چی؟

این توهین نیست،شما که روشن فکرین از شما بعید بود این طرز حرف

پارس ابادم مانتو های خوبی داره ولی من چون اردبیلم بهت پیشنهاد میدم بیایی از شریعتی بخری خیلی مانتو های خوبی دارن 

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫

می. دونم فقط خواستم اگه خواستی مانتویی چیزی بخری بیا اینجاجنسشون خوبه مرکزی بهتره

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫
می. دونم فقط خواستم اگه خواستی مانتویی چیزی بخری بیا اینجاجنسشون خوبه مرکزی بهتره

فدات بشم مرسی از شما دست گلت درد نکنه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹