2777
2789

خانوما دخترم ۲۱ ماه و ۱۴ روزشه چند روزه به محض اینکه پی پی میکنه میاد دستش رو میزاره به پوشکش و میگه جیش یعنی که عوضش کنم بنظر خودم خیلی آمادگی داره برای از پوشک گرفتن راستش چون دسشوییمون تو راه پله هس سرده تو فصل گرما هرسری جیش میگرفتمش یواش یواش داشت یاد میگرفت ولی چون سرد شد گفتم بمونه به وقتش الان چیکار کنم چجوری شروع کنم از پوشک بگیرمش؟ بلد نیستم زیاد میشه راهنمایی کنین 

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤

پسر من دوسال و یک ماهشه وقتی پی پی میکنه میگه بچه ها اخ کردن خاله اخ کرده مامان جون اخ کرده پرهام اخ کرده🤭🤭😅😅

وقتی کارشو کرد میگه قبلش نمیگه😑

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دوسال و یک ماهشه وقتی پی پی میکنه میگه بچه ها اخ کردن خاله اخ کرده مامان جون اخ کرده پرهام اخ ...

اخی عزیزم😍

دختر منم بعد کارش میگه دیگه مسئله اینه چکار کنم قبلش بگه🤪

اخی عزیزم😍  دختر منم بعد کارش میگه دیگه مسئله اینه چکار کنم قبلش بگه🤪

زوده عزیزم الان از پوشک نگیرش

پسر من دوسال و یک ماهشه وقتی پی پی میکنه میگه بچه ها اخ کردن خاله اخ کرده مامان جون اخ کرده پرهام اخ ...

ماشالله خیلی خوب حرف میزنه نسبت به سنش از کی روان شد حرف زدنش

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠
ماشالله خیلی خوب حرف میزنه نسبت به سنش از کی روان شد حرف زدنش

ممنون گلم 😘😘😘

راستش پسرم کلا زود زبون باز کرد منتها توی راه رفتن و نشستن تاخیر داشت البته نه تاخیر غیر طبیعی 

۱۰ ماه و نیمگی نشست و ۱۷ ماهگی بود که دیگه کامل راه رفت

یعتی رسما منو دق دادا😑

عزیزم ببخشید میپرسم،شما که میخوای از پوشک بگیریش اول از شیر گرفتیش؟؟ یعنی اخر شب که میخواد بخوابه دی ...

گلم دختر من تا یه سالگی فقط شیر مادر خورد اونم بزور به خوردش میدادم دوس نداشت خودشم دیگه نخورد اصلا الان شیر گاو میخوره اون مرحله رو خودش حل کرد😄😄

جدا بزارم بعد عید بهتره فک کنم که یکم هوا ها هم گرمتر بشه پس

اره عزیزم زودتر از دو سال و نیم نگیر بنظرم 

بچه هامون تقریباهمسنن من که فعلا نمیگیرم.تاخوب یادبگیره بعدزوده الان

من میبینم که اینطور خودش میگه میگم شاید وقتشه یکم تلاش کنم راحت تره بگه ولی بی تجربم نمیدونم از کجا شروع کنم هیچ

گلم دختر من تا یه سالگی فقط شیر مادر خورد اونم بزور به خوردش میدادم دوس نداشت خودشم دیگه نخورد اصلا ...

پسر منم به زور شیر میخوره،خیلیییی خیلی سخت، الان شما چقدر شیر در روز بهش میدین؟؟ من که به زور ندم خودش اصلا تقاضایی نمیکنه