2777
2789
این دیگه گذشت نیست خیانت به خوده آدمه. گذشت هم حدی داره. اون بچه ها فردا واسه خواهرت میخوان چیکار کن ...

هر چیم بشه مهم اینه نذاشته ب فلاکت بکشن وبیفتن زیر دست این واون وی فرد موفق میشن ن یکی مث پدرشون

مطمئنی دوستای معتاده پدرش جمع نشن و بهش تجاوز نکن اگه به نظرت ناپدری به بچه تجاوز می کنه چطور ادمای ...

معتاد فقط فکر موادشه. اونایی هم که میبینی تجاوز میکنن با اشتهار به مواد مخدر اونا تفننی استفاده میکنن. یدفعه میزنه به سرشون. وگرنه معتاد جماعت اصلا توانایی نداره 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی امروز واقعا نهایت لذت بردم از حرفا و کمکاتون نی نی سایتا توهین به مردم کار درستی نیس ...من بفکر ازدواج دوم نیستم زورم میادپدرشون خرجشو نده  ول بگرده اما  من برم کارکنم کلفتی کنم برا بجش هه با وجود زن بابا عجب عجب باریکلا،به احسایات شما مادرا شاید من مادر بدی ام فقط شما خوبید سگ بشی مادر نشی همینه منم بچمو میخوام اما ایندشو نمیتونم بسازم تنهایی 

من الان با فوق لیسانس چهار ساله دنبال کارم کار کجا بوده کی به یه زن مطلقه ۲۰ ساله کم سواد کار میده ؟ ...

وتازه اگه هروز اون زن بابا نگیرش زیر بادکتک و سر ده سالگی شوهرش نده تازه برفرص می گیرم پدرش زن بگیره که احتمالش کمه شما که می گی ممکن ناپدری به بچه تجاوز کنه ولی این احتمالو نمی دی که پدرش وقتی مواد زد از حال خودش خارج شد به بچه تجاوز کنه یا این احتمال و نمی دی پدرش دوستای معتادشو جمع کنه خونش مواد بزنن بعد چند نفری به اون بچه تجاوز کنن

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
احساس مادرانه الان بدرد این خانم نمیخوره به اندازه کافی درگیر هست راه حال نداری نشون بدی پس نمک هم ن ...

من نمک نپاشیدم راه حل نشون بدم بره پی خوشی خودش دختر بچه ول کنه به امون خدا اونم پیش یه پدر معتاد که شاید روزی به خاط مواد دختر خودشم مجبور به تن فروشی کنه واقعا شما تو این جامعه زندگی نمیکنید خود این خانم سختی این زندگیش فقط اعتیاد شوهرشه هنوز سختیای دیگه تجربه نکرده که به فکر ازدواج دومه پس فقط خودشو میبینه البته حق داره هنوز بچس ولی چرا موقع خوشی یه بچه درست میکنن آخرم میگن نمیخوایم منم مشکلات زیاد داشتم تو بیست سالگی بچه دار شدم چندبار تا جدایی پیش رفتم ولی عزیزم اون لحظه فقط یاد دخترم افتادم که دختره مادر میخواد وقتی به بلوغ میرسه مادر میخواد وقتی سینه در میاره مادر میخواد و خیلی چیزای دیگه من شوهرم همیشه میگه خداروشکر که دوتا دختر دارم وگرنه تا الان جدا شده بودی اگه پسر داشت میگفتم بنداز بیخ ریش باباش طلاق بگیر ولی این دختر بخدا دخترا معصوم هستن یه سری پدرا از پس دخترا بر نمیان 

ینی امروز واقعا نهایت لذت بردم از حرفا و کمکاتون نی نی سایتا توهین به مردم کار درستی نیس ...من بفکر ...

عزیزم ما نمک نپاشیدیم می گیم فکر بچت باشه 

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
وتازه اگه هروز اون زن بابا نگیرش زیر بادکتک و سر ده سالگی شوهرش نده تازه برفرص می گیرم پدرش زن بگیره ...

این خانوم نگفته میدمش به باباش گفته میدم خونواده ی باباش یکم دقت کن به جملش

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝
خب میگه نمیدونسته شوهرش معتاده  والا من هم خیانت دیدم هم اعتیاد ولی اعتیادخانمان سوزه طرفوزن ...

نمیدونم ولی من خیلی دیدم ازین چیزا ولی این دلیلش قانع کننده نیست و خود شما با معتاد میگی زندگی کردی یعنی نمیشه فهمید طرف معتاده این یه دورغ محض بعد سه سال بفهمی شوهرت معتاده 

ینی امروز واقعا نهایت لذت بردم از حرفا و کمکاتون نی نی سایتا توهین به مردم کار درستی نیس ...من بفکر ...

عزیزم نارحت نشو اگ کسی چیزیم گفته دلش واسه بچت سوخته چون واقعا گناه داره 

طلاق بگیر سختی خونه پدرتو تحمل کن تا ی مدت خونه اجاره ی بگیر برو اونجا با دخترت زندگی کن ومنت کسی رو نکش تو ک قبلن مادرت میومد بچتو نگه میداشت بازم میاد نگه میداره چون دختره خیلی گناه داره 

این خانوم نگفته میدمش به باباش گفته میدم خونواده ی باباش یکم دقت کن به جملش

اها اونم حتما می دنش به حانواده باباش اخه فکر کن کدوم عمه ایی حاضره بچه یکی دیگه قبول کنه ممکن به ظاهر قبول کنه ولی در اصل می ده به خوده باباعه اصلا عمه هم قبول کنه بابای بچهرو می گیره

نمیدونم ولی من خیلی دیدم ازین چیزا ولی این دلیلش قانع کننده نیست و خود شما با معتاد میگی زندگی کردی ...

چرا نمیشه 

من شوهرم دومترقدوهیکلشه 

وقتی به خونوادش گفتم اعتیادداره همشون خون گریه میکردن هیچکس شک نمیکرد

تازه منم ازچهرش نفهمیدم توجیباش پیدامیکردم

بخدا شماها جای ما نیستین

اها اونم حتما می دنش به حانواده باباش اخه فکر کن کدوم عمه ایی حاضره بچه یکی دیگه قبول کنه ممکن به ظا ...

چه راحت میگی قبولش نمیکنن مگه توخونواده ی شوهرشواصلا میشناسی

عمش بچه دار نمیشه بزرگس میکنه اینقد میخوانش خانواده پدرش هم فامیل اوناس چرا پدر بدبخت من خرجشو بده خودشون راحت زندگی کنن مگه میشه فردا میخواد بره مدرسه خرجشو کی میده برم سرکار کی ناهار شامش میده عجب 

چرا نمیشه  من شوهرم دومترقدوهیکلشه  وقتی به خونوادش گفتم اعتیادداره همشون خون گریه میکرد ...

فقط شما نیستی شوهرت معتاده خیلیا هست ولی بچشون ول نمی کن به امون خدا با چنگ و دندونمحفظش می کنن