2777
2789
من ۲۰ سالمه اینم بگم زود ازدواج کردم هنوز شانس برا زندگی دارمحوونی خودمو بخاطر بچه ای که پدرش بفکرش ...

هرکسی تو این دنیا حق زندگی داره خدا بهمون قدرت تصمیم گیری داده که واسه خودمون تصمیم بگیریم. مثلا خانمهایی که میگن مادر نیستی یک روز جات بودن که میگن. ولش کن عزیزم به این چیزا اهمیت نده.برو پی زندگیت  بالاخره یکی پیدا میشه بزرگش کنه. من داداشم جداشد داره با خانم جدیدش زندگی میکنه زن سابفشم ازدواج کرده بچشونم من دارم . تو بهترین شرایط بهترین مدرسه و.... همه کار براش میکنیم پدر مادرش حتی حالشو نمیپرسن به شوهرم میگه بابا. 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
عزیزم چی میگی پشت سر هم ؟؟؟؟ این خانم زن بابا داره خودش هم به زور نگه میدارن کجا یه بچه کوچیک و ببره ...

بره کار کنه خرج خودشو بچشو در بیاره تازه مهریم می گیره البته چو پدره معتاده می تونه حضانت بچه بگیره و تازه پدرش مجبور نفقه بچشو بده ایشون فقط می خواد بره پی خوشگدرونی 

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره کار کنه خرج خودشو بچشو در بیاره تازه مهریم می گیره البته چو پدره معتاده می تونه حضانت بچه بگیره ...

وای فقط خدا بهت رحم کنه

چه راحت قضاوت میکنی

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝
نی نی سایتی ها مریض نیستن اینجا جمعی از مادرا جمع شدن که احساس مادرانه دارن و براشون سخته که با به ب ...

احساس مادرانه الان بدرد این خانم نمیخوره به اندازه کافی درگیر هست راه حال نداری نشون بدی پس نمک هم نپاشید رو زخم بدبخت 

بره کار کنه خرج خودشو بچشو در بیاره تازه مهریم می گیره البته چو پدره معتاده می تونه حضانت بچه بگیره ...

من الان با فوق لیسانس چهار ساله دنبال کارم کار کجا بوده کی به یه زن مطلقه ۲۰ ساله کم سواد کار میده ؟؟ نوزادش و کی نگه میداره ؟؟ گیرم هم یه کارگری یا کلفتی گیرش اومد ولی چقدر یه سال دو سال ؟؟چقدر جون بکنه و کار کنه ؟؟مورد دومی که هست اینه این خانم بلاخره ازدواج میکنه شوهرش به این دختر نامحرمه اومدیم بهش تجاوز کرد یا دسمالیش کرد همون پیش عمه ها و پدرش بمونه بهتره بلاخره پدرش هم شاید زن گرفت دختر بهتره پیش زن بابا باشه تا زیر دست یه مرد غریبه 

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴

ببینید این بچه مال مردمه فردا هزارتا صاحاب پیدل میکنه اگه یه خون از دماغش ییاد میگن بچمونو کشتی و از این حرفا پدرش هیچی نداری که بخواد نفقه بده ..این گوشی ک دارم صدقه سری داییم بوده و پول بسته مال یارانه 

بهتره اول مهریه رو بذاری اجرا .همچنین اجرت المثل ونفقه هم بهت تعلق می گیره.بعدتقاضای طلاق بده. البته برای گرفتن نفقه باید خونه ی همسرت باشی اگه تمکین نکنی یعنی مثلا قهر کرده باشی خونه ی پدرت ،گرفتن نفقه سخت میشه ،بچه تا۷ سالگی حضانتش با خودته مگه اینکه خودت نخوای ،

احساس مادرانع با پدرخوب نه مردمعتادهروئینی بیکار

شنا از زندگی مردم چی میدونی دیدم به چشم مادریو که شوهرش 6 ماه گذاشت رفت هیچکس خبر ازش نداشت مادر فقط به خاطر اینکه دختر داشت تو زندگیش موند معتاد بود مرده دست بزن داشت بد دهن بود ولی خود زنه یه زندگی ساخته بیا ببین فقط به خار دختراش خود من شوهرم معتاد نیست خرجی میده ولی مشکلات دیگه داشتم اونقدر زیاد که سکته مغزی رد کردم ولی فقط به خاطر دخترم تو این زندگی موندم و همین صبر من باعث شد تا خدا به زندگیم آرامش بده 

نه عزیزم مادر داریم تا مادر این خانم فقط به فکر خودشه از حرف زدنش میشه فهمید به فکر ازدواج دومه این یعنی فقط مشکلش اعتیاد شوهرشه و سختیای دیگه زندگی رو تجربه نکرده. وقتی بچه دهر میشی در قبال اون بچه مسولی چه زندگی خوبی داشته باشی چه زندگی بدی وقتی اون لحظه که زیر پتو هستن بهشون خوش میگذره فکر این چیزا نیستن حالا که یه دختر داره اونم تو این جامعه گرگی که داریم چرا به فکر دخترش نیست.

نفسم از جای گرم بلند نمیشه عزیزم میفهمم سخته خیلیم سخته خواهر خودم شوهرش معتاده دست بزن داره حتی ر ...

این دیگه گذشت نیست خیانت به خوده آدمه. گذشت هم حدی داره. اون بچه ها فردا واسه خواهرت میخوان چیکار کنن؟؟؟ نهایت هرکدوم زن بگیرن وشوهر کنن برن. 

ببینید این بچه مال مردمه فردا هزارتا صاحاب پیدل میکنه اگه یه خون از دماغش ییاد میگن بچمونو کشتی و از ...

عزیزدلم غصه نخور ولشون کن 

زندگیه خودته خودت بایدتصمیم بگیری

من الان با فوق لیسانس چهار ساله دنبال کارم کار کجا بوده کی به یه زن مطلقه ۲۰ ساله کم سواد کار میده ؟ ...

مطمئنی دوستای معتاده پدرش جمع نشن و بهش تجاوز نکن اگه به نظرت ناپدری به بچه تجاوز می کنه چطور ادمای معتاد که حالشون دست خودشون نیست به بچه تجاوز نمی کنن

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون

چقدر م که یه معتاد داره که نفقه بده. هربار نداد دوباره باید بره دادگاه دادخواست نفقه بچه بده واییییییی خدا به همه کمک کن.

من الان با فوق لیسانس چهار ساله دنبال کارم کار کجا بوده کی به یه زن مطلقه ۲۰ ساله کم سواد کار میده ؟ ...

آفرین به این شعور 

شنا از زندگی مردم چی میدونی دیدم به چشم مادریو که شوهرش 6 ماه گذاشت رفت هیچکس خبر ازش نداشت مادر فقط ...

خب میگه نمیدونسته شوهرش معتاده 

والا من هم خیانت دیدم هم اعتیاد

ولی اعتیادخانمان سوزه طرفوزن وبچشوبه خاک سیاه مینشونه من حتی باوجودخیانتی حاضربودم بچه بیارم ولی تاشوهرم گف اعتیادداره شبی دوسه دونه قرص ضدبارداری میخورم .اتفاقا وقتی قضیع اعتیاده همه ی جنبه های زندگبی روتحت تاثیرمیذاره این آقا الان هروئینه پس فرداشیشه بکشه توهم بزنه سرهردوتاشون روببره مهرمادری کیلوچند