2777
2789
عمش بچه دار نمیشه بزرگس میکنه اینقد میخوانش خانواده پدرش هم فامیل اوناس چرا پدر بدبخت من خرجشو بده خ ...

باشه عزیزم با کسی که هیچ مهری به بچش نداره نمی شه صحبت کرد  فقط حیونام از بچشون مراقبت می کن ولی شما

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
چه راحت میگی قبولش نمیکنن مگه توخونواده ی شوهرشواصلا میشناسی

وقتی مادره بچشو قبول نمی کنه از عمه انتظار داری جوک نگین لطفا

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیشه  من شوهرم دومترقدوهیکلشه  وقتی به خونوادش گفتم اعتیادداره همشون خون گریه میکرد ...

من اشتباه کردم 

من ازین تاپیک میرم بیرون کلی اعصابم بهم ریخت

ولی استارتر امیدوارم درست ترین کارو انجام بدی من نمیگم با شوهرت زندگی کن و نمیگم سختی تحمل کن ولی سعی کن حواست به دخترت باشه تو خودت کم سنی و زندگی که آرزوشو داشتی هیچ وقت به وجود نیومد کمک کن تا دخترت زندگی مثل تو نداشته باشه حتی اگه ازدواجم کردی بگو من یه دختر دارم چون فردا روزی همون دختر بزرگ بشه از تو جواب میخواد که چرا منو به دنیا اوردی تنهام گذاشتی.

موفق باشی

باشه توراست میگی ریپ نکن حوصلتوندارم

واقعا مگه دروغ می گم مادره بچه از خونشه تو وجوس رشد کرده بخشی از وجودشه بچه بایه خوشگذرونی ول کرده وای به حال یه پا قریبه

واقعا مگه دروغ می گم مادره بچه از خونشه تو وجوس رشد کرده بخشی از وجودشه بچه بایه خوشگذرونی ول کرده و ...

همون پدری که نگفته هروئین میزنه واین خانوم ندونسته بچه دارشده همونم بزرگش کنه

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝
همون پدری که نگفته هروئین میزنه واین خانوم ندونسته بچه دارشده همونم بزرگش کنه

چی بگم شما مهری نداری حاضرین بچه بهش تجاوز بشه و زیر دست هرئنی بزرگ بشه هروزم کتک بخوره ولی قبول نکنین بچه ای که خودتون به وجودش اوردین تازه اون اقا نگفت این خانوم می تونست موقع ازدواجش ازش ازمایش اعتیاد بگیره

بچه قانونا واسه پدره پدر باید خرجی بچه رو بده ربطی ب عشق و حال نداره 

تاهفت سالگی پیش مادره و پدر خرجشو میده

بعدشم بچه چ گناهی کرده ک پیش پدر معتاد زندگیش تباه شه

خودشو نجات بده همین کافیه؟

بی من نتوانی این خط و نشان  

واقعا نمیشه گفت زندگی با یه معتاد چقدر سخته تا تجربه نکنی ،اما اول باید بالا و پایین کنی که چی بیشتر به صلاحت هست ،در ضمن عزیزم تو هنوز نتونستی از یه ازدواج اشتباه خارج بشی ،چطور میتونه عاقلانه با یه شرایط روحی بد تصمیم درست برای ازدواج بعدی بگیری ،درسته اینجور موقعه ها ما خانم چون حامی نداشتیم دلم عشق و حمایت میخواد و این خطرناکه که با این تصور به ازدواج بعدی فکر می‌کنیم نه با دلیل و منطق ،یه اشتباه رو دوبار تکرار نکن 

اما  قانون خیلی بیشتر از اینا راه گذاشته جلوی پای آدم فقط باید قانون رو بدونی یا از یه وکیل کمک بگیری ،اولا قانون اگه ببینه پدر صلاحیت نگه داری از فرزند رو نداره میده به مادر و اگه مادرم نداره به پدر بزرگ پدری در غیر این صورت بهزیستی ،برای نفقه بچه اول پدر ولی اگه پدر توان کار کردن و یا هزینه امرار معاش نداره به عهده پدر بزرگ پدری و اگه اون نباشه یا توان مالی نداشته باشه مادر و باز ...تا جایی که یکی از همخونها از خانواده پدری و مادری توان پرداخت داشته باشند و خودشون برای معاششون به زحمت نیفتند در غیر این صورت بچه رو بهزیستی میگیره 

اما  قانون خیلی بیشتر از اینا راه گذاشته جلوی پای آدم فقط باید قانون رو بدونی یا از یه وکیل کمک ...

دختر بچه ۹ ساله رو قانون به کی میده

من میخوام بچم رو بگیرم ولی میترسم بهم نده

برای همین دارم تحمل میکنم زندگی نکبتم رو

میتونم دخترم رو چه جوری بگیرم