من شوهرم معتاده و سه سال عروسی کردم یه بچه یه سال و نیم دارم چندین بار رفته کمپ اما فایده نداشته اصلا خرج زندگی نمیرسونه و بیکار ..خواستم بگم اگه بخوام برم طلاق بگیرم باید چیکارکنم غیابی بگیرن مهرمو بزارم اجرا چقد طول میکشه تا جدا بشم بچه هم نمیخوام پیش خودم باشه میخولم بدمش خانواده پدرش ینی دادگاه این اجازه میده به من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا نمیشه من شوهرم دومترقدوهیکلشه وقتی به خونوادش گفتم اعتیادداره همشون خون گریه میکرد ...
من اشتباه کردم
من ازین تاپیک میرم بیرون کلی اعصابم بهم ریخت
ولی استارتر امیدوارم درست ترین کارو انجام بدی من نمیگم با شوهرت زندگی کن و نمیگم سختی تحمل کن ولی سعی کن حواست به دخترت باشه تو خودت کم سنی و زندگی که آرزوشو داشتی هیچ وقت به وجود نیومد کمک کن تا دخترت زندگی مثل تو نداشته باشه حتی اگه ازدواجم کردی بگو من یه دختر دارم چون فردا روزی همون دختر بزرگ بشه از تو جواب میخواد که چرا منو به دنیا اوردی تنهام گذاشتی.
چی بگم شما مهری نداری حاضرین بچه بهش تجاوز بشه و زیر دست هرئنی بزرگ بشه هروزم کتک بخوره ولی قبول نکنین بچه ای که خودتون به وجودش اوردین تازه اون اقا نگفت این خانوم می تونست موقع ازدواجش ازش ازمایش اعتیاد بگیره
لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
واقعا نمیشه گفت زندگی با یه معتاد چقدر سخته تا تجربه نکنی ،اما اول باید بالا و پایین کنی که چی بیشتر به صلاحت هست ،در ضمن عزیزم تو هنوز نتونستی از یه ازدواج اشتباه خارج بشی ،چطور میتونه عاقلانه با یه شرایط روحی بد تصمیم درست برای ازدواج بعدی بگیری ،درسته اینجور موقعه ها ما خانم چون حامی نداشتیم دلم عشق و حمایت میخواد و این خطرناکه که با این تصور به ازدواج بعدی فکر میکنیم نه با دلیل و منطق ،یه اشتباه رو دوبار تکرار نکن
اما قانون خیلی بیشتر از اینا راه گذاشته جلوی پای آدم فقط باید قانون رو بدونی یا از یه وکیل کمک بگیری ،اولا قانون اگه ببینه پدر صلاحیت نگه داری از فرزند رو نداره میده به مادر و اگه مادرم نداره به پدر بزرگ پدری در غیر این صورت بهزیستی ،برای نفقه بچه اول پدر ولی اگه پدر توان کار کردن و یا هزینه امرار معاش نداره به عهده پدر بزرگ پدری و اگه اون نباشه یا توان مالی نداشته باشه مادر و باز ...تا جایی که یکی از همخونها از خانواده پدری و مادری توان پرداخت داشته باشند و خودشون برای معاششون به زحمت نیفتند در غیر این صورت بچه رو بهزیستی میگیره