2777
2789

سلام خانوما این ماه اقدام به بارداری داشتم ۴ روز مونده به موعد پریودم بی بی گذاشتم ی هاله افتاده از طرفی بچه های جاریم آبله مرغون گرفتن و ۱۰ روز پیش اونارو خونه مادرشوهرم دیدم البته جاریم نگفت آبله مرغون گرفتن منم دخترشو بغل کردم  تو ظاهر دونه اینا نزده بودن شب قبل رفتن گفت فک کنم بچه ها آبله مرغون گرفتن انگار تو شکمشون دونه در اومده بود حالا همش تو استرسم که نکنه ازشون گرفتم آخه زده ۱۰ تا ۲۱ روز دوره کمون داره مامانم میگه من بچگیا آبله نگرفتم آیا آزمایشی هست بفهمم من الان گرفتم یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر زنان بگو وضعیتو حتما باید قبل بارداری آزمایششو بدی چون نگرفتی

من همچی چک کردم دیگه فکر نمیکردم اینم مهم باشه قبل بارداری پیش متخصص زنان رفتم برای چکاب راجب آبله اصلا چیزی نگفت😔

شرایطو به دکتر بگو برات مینویسه

فردا میرم ی دکتر دیگه که سرش خلوتره برام بنویسه آخه اگه ی درصد احتمال آلوده بودنم باشه دوس ندارم جایی برم که پر زن حاملست گناه دارن. جاری من بیشعوره واسه جون آدما ارزشی قایل نیست من نمیتونم🙁

فردا میرم ی دکتر دیگه که سرش خلوتره برام بنویسه آخه اگه ی درصد احتمال آلوده بودنم باشه دوس ندارم جای ...

نگران نباش عزيزم به هرحال خداروشکر فهمیدی الان حتی اگه خدای نکرده مبتلا هم باشی که احتمالش خیلی کمه، تحت نظر پزشک هستی