2777
2789
عنوان

دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 46 پست

هیچ وقت تو دعواها کسیو دخالت نده ...خدا مادرمو حفظ کنه هر وقت داداشم با زنش دعواش میشد چون خیلی جوون بودن میگفتن دخالت نکنید ...وقتی صداش میکردن مادرم داداشمو سرزنش میکرد زنداداشم وقتی میدید مادرم پشتشه آروم میشد ...خودش بعد ها گف  مقصر منم ک بودم تو حسینو دعوا میکردی مادرم میگف تو از خونوادت دوری اگه منم باهات دعوا کنم خدارو خوش نمی اومد.

من نه منم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن شده دیگه  حالا خوبه نقصر دوتاییتون بودین  مادرشوهر من از این زنای قدیمی بود

من مقصرنبودم...شوهرم بیکاره بهش گفتم برو دنباله کار گفت نمیرم اصابم خورد شد ..گفت یعنی جی ۵ساله ازدواج کردیم ی روز خوش ندیدم گفت مجبور نیستی تحمل کنی برو طلاق بگیر😑

ممنون عزیزم بهتره راه نمیره هنوز

الهی 

خیلی ناراحتم براش😢😢😢

به حق ابروی حضرت فاطمه که تاپیک بزنی و بگی دخترم داره راه میره و عکسشو بدی😢😘😘

❤️خدایا شکرت برای داده هات و نداده هات❤️
خیلی خوبه ادم همیشه یکی ازاین ادما دور رو برش باشه

خودمونم همین جوری بودیم خواهر ...بخدا اصلا خواهرشوهر بازی و لج بازی تو خونمون نبود ...پارسال زمستون مادرم رفت مشهد خونه داداش دیگم اون  بزرگه زنش مادرمونو تنها گیر آورده بود گفته بود تو ب من سر جهاز ترشی ندادی مادرم پیره بنده خدا مریض بود شدیدن ...مادرم گفته بود لابد حواسم نبوده اونم قرآنو زده بود ب سینه ی مادرم...مادرم باحال بد اومد تهران ...از اون روز افسردگی گرفته 

من نه منم
من مقصرنبودم...شوهرم بیکاره بهش گفتم برو دنباله کار گفت نمیرم اصابم خورد شد ..گفت یعنی جی ۵ساله ازدو ...

حالا تو دعوا یه چیزی گفته .حق با توهه واقعا بیکاری مرد سخته

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من مقصرنبودم...شوهرم بیکاره بهش گفتم برو دنباله کار گفت نمیرم اصابم خورد شد ..گفت یعنی جی ۵ساله ازدو ...

وای منم با شوهرم سر این موضوع دعوام شده و کل خانوادش فهمیدن چند مدت پیش هنوزم که هنوزه تیکه میپرونن😭😭😭

❤️خدایا شکرت برای داده هات و نداده هات❤️