2777
2789
ما دو سال اختلاف داریم من راضی ام خداروشکر. اگه مرد عاقل باشه و مغزشم بزرگ شده باشه همسن ازدواج کردن ...

گل گفتی. 

ما همسنیم ولی مث دوستان ک نوشتن پول توجیبی از باباش هس نداشتیم، ینی از خاسگاری تا عروسی و زندگی همچی ی با شوهرم

باهم دوستیم و پایه 

برعکس کسایی ک تفاوت سنی دارن و نمیتونن

مهم اینه طرف مرد# باشه❤️

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ما یه سال اختلاف سنی داریم

خیلی خوبه دیونه بازیامون باهم بود باهم بزرگ شدیم😂ولی از خیلی جهت هام اذیت شدم

اوایل سنش کمتر بود فقط دنبال تفریح با دوستاش بود الان کمتر شده

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم خوب نیست  چون زن بخاطر زایمان و عذاب های خانواده شوهر ،زودتر از مرد پیر میشه😁

بعضی شوهرها بدتر از اونا و حتی بدتر از عزراءیل آدمو پیر میکنن و مرگ

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
الان یه سری میریزن میگن نهههه شوهر من ۱۰ سال ۱۵ سال ۸ سال الا آخر بزرگتره فقطم این خوبه😐

نه اتفاقا شوهرمن 8سال ازم بزرگتره اما اصلا افکارشاون خیلی قدیمی فکرمیکنه واصلا به روز نیست

فکر میکنم باشرایط اگاهی الان بهتره یا همسن باشن یا یکی دوسال اختلاف داشته باشن

اون تفاوت سن مال قدیم بود که زنها چشم و گوششون بسته بود و نیاز داشتن یه ادم بزرگتر از خودشون زندگی رو اداره کنه نه مال الان که همه ی دخترها برای خودشون یه پا استادن تو همه ی مسایل

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
مگه تجربه داشتی؟  ماهاک هم سنیم راضی هستیم. حرفمون هم واسه هم مث حکمه.  نظراتو بخون

دقیقا 

منو شوهرم مثل دوستیم هر روز میگه برنامت چیه کجا بریم😂😂 (داداشم به دوستاش اینجوری میگه😅)

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دقیقا  منو شوهرم مثل دوستیم هر روز میگه برنامت چیه کجا بریم😂😂 (داداشم به دوستاش اینجوری میگه ...

خیلی هم خوبه 

نمیدونم چرا بعصیا همسن بودن رو بچه بودن تلقی میکنن و میگن نه خوب نیس. البته ما حدود یسال اختلاف سنی داریم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
مرد هم سن خوب نیس خامیهاش آدمو داغون میکنه به قول معروف کله اشون بو قرمه سبزی میده

منظورشون از هم سن، ازدواج با همسن در18یا20سالگی نیس گلم. 

هرجند بعضی مرد ها بخاطر تربیت غلطشون تا 30سالگی هم مررررد نیستن

خیلی هم خوبه  نمیدونم چرا بعصیا همسن بودن رو بچه بودن تلقی میکنن و میگن نه خوب نیس. البته ما ح ...

اشتباه میکنن 

من اصلا خوشم نمیومد کوچکتر باشم به دو دلیل 

اول اینکه انگار بابامه طرف!

دوم اینکه انگار از زنش حساب نمیبره یا راحت میپیچونش (تو نینی سایت مورد دوم رو خیلی دیدم)

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️