2777
2789

انشالله همه خانم هایی که منتظرن مامان بشن.به حق خانوم فاطمه زهرا زودتر مامان بشن و دامن شون سبز و بچشون تو سال ۹۹ سالم و صالح تو بغل شون باشه👪👪👪👪👶👶

اونایی که خونه میخوان خونه دار بشن💒💒💒

مریض دارا شفا مریض هاشون🙋🙌

مجردا ازدواج عالی و سریع💍💍💍👠💄👗👰👰👰

عاشقا به عشقشون برسن منم برسم👰👰👦👦💍💍💍💄

هرآرزویی دارید برسید بهش😍😍😍

شما هم اگه دلتون خواست برای رسیدن من به آرزوهام دعا کنید

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خداقبول کنه لطفا برای پسر کوچولوی من بخون☺

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

ان شا الله ک حاجت روا بشی. واسه سلامتی شوهرم و نی نی دار شدنمون دعا کنید ممنون 

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍

فدات مهربون انشاالله خودتم به حق فاطمه زهرا حاجت روا بشی😘😘❤لطفا برای منم دعا کن مشکل ازدواجم برطرف بشه😔💔🙏🏻

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید