2777
2789
عنوان

بیبی چک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 90 پست

[QUOTE=122231190]اقدام کردم علائم زیاد دارم الانم یهو زیر دلم یجا سفت میشه درد پریودی میگیر ول میکنه کمرم درد میکنه ر ...[/QUOTE با این علائم یعنی یه شيرينی تپل افتادیم😁

ایشاالله که حامله ای؟ روز چندم پریودی ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین چند وقته منتظرید؟؟؟ تنبلی داری؟

من ۸ ساله ازدواج کردم ۴سال جلوگیری داشتم بعدش شوهرم رفت عسلویه و ماهم ب موقع ک باید ن ز دی ک ی نداشتیم و امسال بعد ۴ سال کارش رو ول کرد و اومد و شروع کردیم ب دکتر رفتن ک فهمیدیم ضعیفهودارو داد بهش گفت با دارو حل میشه الان ۵ ماهه دارو میخوره وبرای اولین بار بیبی من اینجوری شد.

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏 
من ۸ ساله ازدواج کردم ۴سال جلوگیری داشتم بعدش شوهرم رفت عسلویه و ماهم ب موقع ک باید ن ز دی ک ی نداشت ...

خداروشکر بخاطر محیط کارش بوده که ضعیف شده اونجا بشدت هوا گرمه و بوی گاز و مواد شیمیایی و هزاران چیز دیگه.

من تنبلی خفیف دارم همسرم واریکوسل عمل کرده هردو به یه اندازه ضعیفیم دیگه بقیش دست خداست من 3 ساله منتظرم ولی شوهرم یکسالو نیم تقریبا عمل کرده

ما آبادانیا   
انشاالله وقتی نی نی تون و بغل کنین این روزا براتون بشه یه خاطره  هر چند شیرین نیست ولی به شیری ...

ممنون عزیزم.ولی اینروزا زهرماره بخدا... فقط خوبه یکم ساخته شدم صبور شدم فهمیدم مثل همیشه هرچی اراده کنم حاضر و آماده جلوم نیس

ما آبادانیا   
خداروشکر بخاطر محیط کارش بوده که ضعیف شده اونجا بشدت هوا گرمه و بوی گاز و مواد شیمیایی و هزاران چیز ...

انشالله هرچی خیره وب صالحه.خداوند خودش از دل بندش بیشتر از هرکسی خبر داره  ب امید خدا توهم مامان میشی وخبرشو همینجاب هممون میدی

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏