2777
2789
عنوان

بیبی چک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 90 پست
[QUOTE=122230077]زدم عزیزم ولی چرا ؟؟ جواب بقیه رو هم ندادی[/QUOTمیگم شوهرم نبینه

ببخشید مادرش در قید حیاته؟

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما من ای یو ای کردم 13 ام موعدمه تست بزنم نشون میده؟؟؟

من تجربشو ندارم عزیزم ولی انشالله مثبت میشه ومامانی

میشه برای مامان شدن هرکسی ک منتظره صلوات بفرستی 😍🙏 
موضوع چیز دیگه ای بودا

😁😁😁😁 کلا بحث عوض شده توبیخیال اینا فقط استرس نداشته باش این ۸ روز صبرکن منم شنبه موعدم گرفتگی زیر شکمم زیاد شد درد کمر پریودی دارم اما خبری نیس ببینم شنبه عادت میشم یا اگه نشدم بی بی میزنم خبرت میدم حتما

موضوع چیز دیگه ای بودا

حالا شما هم حساس نباشیم همه که جواب شمارو میدن من فقط یه سؤال کردم و دیگه هم پیگیر این خانم نشدم ،چون واسه اون دختر کوچولو ناراحت شدم

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک