2777
2789

ازدواج تقدیره عزیز جان... درونت رو درست کن مشکلات حل میشن، تو و اون ب ای هم انتخاب شدید... 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من من من من

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

منم همینطور باید عاقلانه ازدواج گرد نه عاشقانه

👈از این ادما دورم کن بدو خوب نداره خستم اونا که دسته مردونه دادن فهمیدیم چقد پستن 😢از این ادما دورم کن نمیخام هیچکیو اصلا تا وقتی که کارشون گیره همشون دورمون هستن 😔این روزا تشنه ی یکم مردونگی ام اما که حیف نیست لااقل تو بام بمون نزار بشن چشمای من خیس😢♥♥♥♥♥♥👉
ازدواج تقدیره عزیز جان... درونت رو درست کن مشکلات حل میشن، تو و اون ب ای هم انتخاب شدید... 

منم باحرفت موافقم ولی وقتی رفته تنهام گذاشته یه عالمه پول دزدیده بهم خیانت کرده الا معلوم نیست کجاست بنظرت این پشیمونی نداره وقتی رفته از کجا مشکلاتمو حل کنم 

😍ته نیا ئسته ری گه شی ژیانم توی 🌸 خودای گیان 🌸
اگه تقدیره چرا پس حسی بهش ندارم چرا دوسش ندارم 😭😭

تقدیر یعنی سر نوشت و چیزی که مقدرشده 

دوست داشتن درمرحله ی اول تلاش میخواد، و یجور شکرگزاریه... 

تلاش کنید که دوستش داشته باشید

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
من با عقلم انتخاب کردم و بشدت پشیمون . دلم همیشه میگفت نه ولی عقل منطق شرایط اینده نگری سیاست یا هر ...

چقد جالب همیشه میگن عقل ادم اشتباه نمیکنه ولی خوب میکنه دنیا اینقد واژگونی داره ادم نباید تعجب کرد 

😍ته نیا ئسته ری گه شی ژیانم توی 🌸 خودای گیان 🌸