akimane مدیر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 عنوان خانوما ترشح صورتی | مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 42 پست سلام خانوما 1 روزه عقب انداختم بنظرتون ترشح صورتی برا چی میتونه باشه ؟امشب ببیبی چک زدم منفی بود خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟ 1398/11/11 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadesejooon عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17986 ن من با دارو خیلیییییییییی منظم بود دقیقا صب ب صب میشم ولی الان عقب انداختم خیلی هم دلم تیر میکشه پس بارداری به سلامتیصبح ها حالت تهوع نداری.؟ انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 خیلی زودزدی حداقل چندروزبایدبگذره...ولی احتمال لانه گزینی هستش🤗 ازمایش مشخص میکنه؟ اخه این ماه خیلی دلم روشنه خیلی نظرو نیاز کردم و دعا های بارداری خوندم حضرت زهرا فک نکنم دست خالی ردم کنه خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 پس بارداری به سلامتی صبح ها حالت تهوع نداری.؟ ی جورای خیلی کم همش ب خودم میگم خودم ب خودم احتمالا تلقین میکنم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
mohadesejooon عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17986 اره دوروزه ترشح صورتی دارم اگه میخواستم پری بشم میشدم دیگه قبل موعدمم خیلیییییی ترشحات سفید شیری داش ... پس مبارکه به سلامتی تو لانه گزینی هنوز بخاطر همون نشون نمیده انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 انشالله ک همینطوره ی چند روز دیگه بی بی بزن مشخص میشه ایشالا دعا نین تورو خدا خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 پس مبارکه به سلامتی تو لانه گزینی هنوز بخاطر همون نشون نمیده اها ایشالا خدا از دهنت بشنوه ازمایش بدم مشخص میشه؟ خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
mohadesejooon عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17986 ی جورای خیلی کم همش ب خودم میگم خودم ب خودم احتمالا تلقین میکنم خب هنوز تشکیل نشده کامل یه هفته صبر کن بعد بیبی بزن مثبته نگران نباش انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 خب هنوز تشکیل نشده کامل یه هفته صبر کن بعد بیبی بزن مثبته نگران نباش خدا کنه ایشالا خیلیییییی نگرانم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
یاسینویاسمن عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 154 اره دوروزه ترشح صورتی دارم اگه میخواستم پری بشم میشدم دیگه قبل موعدمم خیلیییییی ترشحات سفید شیری داش ... باردارشدی...منم همینطوربودم
mohadesejooon عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17986 اها ایشالا خدا از دهنت بشنوه ازمایش بدم مشخص میشه؟ آره نشون میده فکر کنم انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 باردارشدی...منم همینطوربودم ء تورو خدا راس میگی؟گرفتگی شکمم داشتی شما؟ خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
یاسینویاسمن عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 154 ازمایش مشخص میکنه؟ اخه این ماه خیلی دلم روشنه خیلی نظرو نیاز کردم و دعا های بارداری خوندم حضرت زهرا ... بارداری..دلم میگه😀
mohadesejooon عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 17986 خدا کنه ایشالا خیلیییییی نگرانم نگران نباش بارداری انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 بارداری..دلم میگه😀 قربون دلت بشم الهی برو تاپیک قبلیم و ببین .بعد ببین باردار باشی دل درد مث پریودی داری؟ خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟