2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3839682/چیزکیک-خوشگل-من?postId=122196769پ

پست آخر 

طرز تهیه چیز کیک

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دستورات سایو وماریا قناد استفاده کن

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

حالا مواد خشک و میریزی و هم میزنی ،توی ی ظرفی تخم مرغ و میزنی بعد شیر و بعد روغن و هم میزنی تا نواد یدست بشه بعد اردو اضافه میکنی و هم میزنی و میریزی توی ظرفت ،فرو از قبل اماده کن روی درجه ی ۱۷۰،نیم ساعت بمونه تا طلایی بشه ،کیک امادست

حالا مواد خشک و میریزی و هم میزنی ،توی ی ظرفی تخم مرغ و میزنی بعد شیر و بعد روغن و هم میزنی تا نواد ...

سلام چرا من ازین پودرایه اماده ک درست میکنم وقتی میزارم تو توسترم پف میکنه بعد پفش میخابه...میدونید دلیلش چیه؟توسترم فن داره وقتی به میزان دمای مورد نیار میرسه المنتش خاموش میشه و فنش در حال چرخیدن و باز دوباره المنتش روشن میشه..توهمین فاصله کیکم میخوابه؟ یعنی میگید درجه بندی درست نیست یا توسترم خرابه؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
سلام چرا من ازین پودرایه اماده ک درست میکنم وقتی میزارم تو توسترم پف میکنه بعد پفش میخابه...میدونید ...

اول درجه ی حرارت و بزارید روی ۱۷۰،بعد زمان و بزارید روی ۴۰درجه ،بعد بالا و پایین و روشن کنید ینی درجه رو روی بالا و پایین بزارید ،حتنا ده دقیقه قبل اینکه موادو بزارید داخل تستر حتما روشن کنید بزارید تسترتون گرم بشه ،موادتونو که گذاشتن تو ،دیگه در تسترو باز نکنید از بیرون نگاه کتید 

پودر امادع که خیلی راحتره ،خب تسترتون چندتا درجه داره ؟؟؟؟

نمیدونم از صفر میشه تا دویست و بیست یا سیصد و پنجاه....یادم نمیاد دماش رو باید خودم انتخاب کنم نگرانم اخه میگم چون لمسیه لابد خرابه😔

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
اول درجه ی حرارت و بزارید روی ۱۷۰،بعد زمان و بزارید روی ۴۰درجه ،بعد بالا و پایین و روشن کنید ینی درج ...

اهان یعنی میگید ک المنتش باید هر دو هم بالا هم پایین روشن باشه؟؟ اخه ب انگلیسی هم هست نمیتونم بفهمم کدوم مال کدومه..واسه همین دستی واردمیکنم زمان صد و هفتاد تایم چهل....ولی قبل از اینا یکی از دمه هارو انتحاب میکنم؟ پس یعنی باید ببینم کدوم هر دو طرف روشن میشه؟ با خودم گفتم چون هی خاموش میشه و بعدش فن شروع ب کارمیکنه گفتم لابد توسترم خرابه😔 خارجی هم هست دفترچش کلا نمیفهمم گفتم لابد خرابه اخه هم فنش ک روسن میشن پفش میخابه....یا میتونه بخاطر بزرگ بودن ظرف کیک هم باشه؟

نه خراب نیست ،باید روششو یاد بگیری ،اسم تسترتون چیه ؟؟؟؟؟؟

سونیا لمسی😔

اهان یعنی میگید ک المنتش باید هر دو هم بالا هم پایین روشن باشه؟؟ اخه ب انگلیسی هم هست نمیتونم بفهمم ...

اره باید عردو همزمان روشن باشه خب این توی گزینه هاش هست حتی شکل داره برشمل شکل نداره ؟؟ ،ظرف و توی پیرکس هم میتونی بریدی ،مثلا توستر من ،برای المنت هاش چها گزینه داره یکی بالا ،یکی پایین ،یکی بالاچایین ،یکیم فقط حوجه گردان