2777
2789
آره پیگیریم شوهرم دارو میخوره

منظور دقیقا مشکلات در چیه؟ میشه کامل بگی؟ خودت کاملا سالمی؟ عکس رنگی گرفتی؟ تخمک گذاریت منظمه؟

شوهرت اگه مشکل داره یعنی فقط ضعیفه یا واریکوسل داره؟ اگه ضعیفه چنده درصد اسپرم زندش؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
منظور دقیقا مشکلات در چیه؟ میشه کامل بگی؟ خودت کاملا سالمی؟ عکس رنگی گرفتی؟ تخمک گذاریت منظمه؟ شوهر ...

خیلی خلاصه بخوام بگم همه مشکلاتو داریم

خودم پلی کیستیکم پریودم خیلی نامنظمه

شوهرم که اسپرماش خیلی شدید ضعیفه و داغونن

واریکوسل هم عمل کرده

یه صلوات مهمونم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خلاصه بخوام بگم همه مشکلاتو داریم خودم پلی کیستیکم پریودم خیلی نامنظمه شوهرم که اسپرماش خیلی ...

خوب الان تحرکش چنده؟ مشکل در تحرکه یا شکل؟ خوبه عمل کردی منکه دکتر گفته پنجاه پنجاهه عملش..بخاطر کنارش هیدروسل و فتخ و خوده واریکوسل  همه اینا دوطرفه هستن و دکتر گفته پنجاه درصد ممکنه کاملا عقیم بشه و پنجاه منکنه خوب بشه و گفته تو اون پنجاه درصد اگه خوب بشه  باز پنجاه درصد بعد عمل ممکنه باز دوباره واریکوسلش برگرده😔 عزیزم بنظرم از درمان کمک باروری کمک بگیر هنوز ک سنت بالا نرفته و تخمک و اسپرم سالمتری دارید....نڟر دکترتون چیه؟ میگه میشه باردارشد یانه؟ ببین اگه میگن برید ای یو ای خوب برید باورکن هزینه همین دکتر ب اون دکتر بیشتر از  هشتصد هزار تومن پول درمان ای یو ای میشه....البته این قیمت تو خصوصی هاست تو دولتی دویست هزار تومن...یا ای وی اف  تو خصوصی هشت میلیون تو دولتی سه میلیون ک این سه میلیون فقط هزینه داروها و عمل و اینا میشه وگرنه باقیه ش رایگانه

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
خوب الان تحرکش چنده؟ مشکل در تحرکه یا شکل؟ خوبه عمل کردی منکه دکتر گفته پنجاه پنجاهه عملش..بخاطر کنا ...

داروهاش که تموم شد اگه تغییر نکرد دیگه میریم واسه آی یو ای و آی وی اف

آخه واسه این کارا هم باید اسپرم سلام داشته باشه که بگیره

دی ان ای اسپرماش خیلی داغونه و مورفولوژی هم همینطور 

کلا اسپرم سالم زیاد نداره.تعدادش هم که خیلی کمه

یه صلوات مهمونم کنید
داروهاش که تموم شد اگه تغییر نکرد دیگه میریم واسه آی یو ای و آی وی اف آخه واسه این کارا هم باید اسپ ...

اهان عزیزم خوب،صبرت برایه چیه؟؟ وقتی حتما باید از درمان کمک باروری بهره ببرید....دکتر گفته باید صبرکنیید؟ بعد عملش تغییری هم کرده؟ ازواسپرمی هست همسرت؟؟؟

و اینکه شما میگی حداقل باردارمیشی و میگی من یهبارم باردارنشدم چیبگم گلم ک حداقل شماک باردار نمیشید با درمان ای یو ای و ای وی اف میتونید بارداربشید اما من چی😔 اگه یه درصدم بارداربشی دیگه بچه کاملا برات میمونه.ـاما من چی😔😔بعدا میام باهات کاملا حرف میزنم درخاست دوستی برام بفرست😔

اهان عزیزم خوب،صبرت برایه چیه؟؟ وقتی حتما باید از درمان کمک باروری بهره ببرید....دکتر گفته باید صبرک ...

از کجا معلوم که بگیره به این راحتی

از کجا معلوم بمونه هیچی مشخص نیست

واقعا گاهی بیخیال بچه میشم.خیلی عصبی شدم.شانس ندارم اصلا

دکتر گفت داروهاش تموم بشه بعد بریم واسه کارای دیگه

چهارمیلیونه تعداد اسپرمش عطیقه

یه صلوات مهمونم کنید
از کجا معلوم که بگیره به این راحتی از کجا معلوم بمونه هیچی مشخص نیست واقعا گاهی بیخیال بچه میشم.خی ...

سلام عزیزم تاپیکامو بخونی میفهمی سختمه ...خسته شدم از ترحم هایه بیجا...خسته شدم سمت هربچه ای دویدم با نگاه بدی ازم گرفتنش😔حالا تا اخر هفته سرم شلوغه خیلی مراسم پشت مراسم داریم..همه پشت سر هم شده.ــ...گلم چهارمیلیون یعنی اینکه بالاخره توش اسپرم زنده میتونن پیدا کنن؟؟؟یا نه میگن با این روش ها هم نمیشه...حالا درخاست دوستی بفرست میام بعدا حتما برات مینویسم اینجا هرچی بیشتر امار بدم بیشتر شناخته میشم😔چیبگم ک باز اینکه بچه نداری میتونید بگید خودتون نمیخاین...ولی من چی هی میاد و هی میره😔 دیگه بعد سقط اخری کلا دیگه پریود نمیشم میگم همین درد و کم داشتم ک اینم اضافشد گمون میکنم یایسگیه زودرس گرفتم😭😭😭از بعد سقطم برج سه ماه رمضون همش سه بار پریودشدم..الان از اذر ماه پ نشدم😔 وای دختر میگی از کجا معلوم بگیره...خوب دیوونه ای دیگه ک داری ب اینا فکرمیکنی نگرفتم فوقش همش یک میلیون پولت میره..اگه تو دولتی باشه ک نهایتش دویست تومن پولت میره...از همه مهتر اینه ک تو میتونی از تخمک و اسپرم همسرت باردار بشی نه زبونم لال اهدایی بگیرید..عزیزم خواهش میکنم بعدا تاپیکتو پاک کن و بعدش  اگه دوسداشتی درخاست دوستی بفرست گمت نکنم زیادی بگم کاملا لو میرم...ک الانم روم مشکوک شدن چندنفری😔تا میگم بچه دلم قنج میره....اشکام اویزون میشه...حساس نبودم اما حساسم کردن اطرافیانم...خسته شدم بس تو هر جمعی رفتم اگه یهو چشمن ناخاسته میوفته سمت ی بچه ای یهو یکی اه میکشه الهی هرکی نداره خدا بهش بده😭چیبگم

سلام عزیزم تاپیکامو بخونی میفهمی سختمه ...خسته شدم از ترحم هایه بیجا...خسته شدم سمت هربچه ای دویدم ب ...

عزیزم درخواست فرستادم برات

من حالم بهتر از تو نیست

هرکس بهم میرسه میگه چقد تو تنبلی

یا میخواد از زبانم بکشه میگه خواب دیدم بارداری.خسته شدم.انگار مردم حرف دیگه ای ندارن.خیلی افسرده شدم

از وقتی هم فهمیدیم شوهرم مشکل داره دیگه زندگیم به خوشی نمیگذره هردو عصبی شدیم

شوهرم خودش زود جوش بود بدتر شده

یه صلوات مهمونم کنید