2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی نقره

850 بازدید | 28 پست

سلام دوستان شبتون زیبا

من دوست دارم النگو و سرویس نقره بگیرم ی کانالی هست مدلاش خیلی شبکه بنظرتون اینترنتی خریدم ریسک هس؟؟ دو سه تومن خرید ام میشه 

نمیدونم اینترنتی بگیرم یا نه 

لطفا راهنماییم کنین

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از یه فروشگاه اینترنتی تقریبا ۲۰۰ هزارتومن نقره خرید کردم

و راضی بودم از هر لحاظ

اسمش اروس هست فکر کنم 

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
من از یه فروشگاه اینترنتی تقریبا ۲۰۰ هزارتومن خرید کردم و راضی بودم از هر لحاظ  اسمش اروس هست ...

نقره جات؟

نقره جات؟

بله نقره گرفتم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
میشه آدرس کانالشو بهم بدی؟

توی گوگل سرچ کنید میاد 

من از طریق سایتشون جنس هاشو دیدم و بعد با شماره ای

که گذاشته بودن توی تلگرام بهشون پیام دادم

نه عزیزم ولی تو فکرشم🤔

منمتو فکرشمخواهر طلاهامو بخاطر بدهی فروختم عادت ندارم ب خالی بودن دستام😔😔

بنظرت نقره خوبه بگیریم؟طلاروس همتعریفشو شنیدم 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
منمتو فکرشمخواهر طلاهامو بخاطر بدهی فروختم عادت ندارم ب خالی بودن دستام😔😔 بنظرت نقره خوبه بگیریم؟ ...

عزیزم ان شاءالله دو برابرش بهت برگرده...والا منم دارم به طلاروس و استیل فکر میکنم نقره خیلی گرون در میاد..استیل خوشگل ترن.بنظرم خرید مستقیم بهتره تا اینترنتی.جای خوبی گیرت بیاد ان شاءالله