2777
2789
عنوان

کسی تا حالا گوشی شو ریکاوری کرده؟

112 بازدید | 11 پست

گوشیم جی سون پرایم هست.. میخوام ببینم کسی این مدلو داشته ریکاوری کرده باشه؟ اگه آره چجوری؟

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

گوشیم این نیست ولی ریکاوری کردم اگه میخوای درست حسابی برگرده باید روت کد گوشی تو داشته باسی

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
گوشیم این نیست ولی ریکاوری کردم اگه میخوای درست حسابی برگرده باید روت کد گوشی تو داشته باسی

خودت اینکارو کردی یا موبایل فروشی؟ هزینش چقد شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ چیزایی برمیگرده؟پیام و فیلما برمیگرده؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
با این کده که گفتم تقریبا همه چی بر می گرده

وای توروخدا دعات میکنم خیرببینی ببین چطوری اینکارو کرده بمنم خبرشو بده خیلی برام مهمه ممنون میشم عزیزم

با این کده که گفتم تقریبا همه چی بر می گرده

میشه توضیح بدی این کد کجاست؟من هیچی نمیدونم

وای توروخدا دعات میکنم خیرببینی ببین چطوری اینکارو کرده بمنم خبرشو بده خیلی برام مهمه ممنون میشم عزی ...

فردا تولد زنش، سرش شلوغه   این روت کد رو باید از سایت شرکت سازنده یا تنظیمات گوشی یا دفترچه اش پیدا کنی بعد یه برنامه ریکاوری مخصوص گوشیت از نت پیدا می کنی کد رو بهش میدی اونم ریکاوری می کنه.

به من اینو گفت، ولی باید وارد باشی 

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
وای توروخدا دعات میکنم خیرببینی ببین چطوری اینکارو کرده بمنم خبرشو بده خیلی برام مهمه ممنون میشم عزی ...

منم لایک کنید بیام ببینم چجوریه ممنون