2777
2789

از اول دبستان تا الان ک پنجم من کل کتاباش براش توضیع میدادم خلاصه میکردم و مثال میزدم تا یاد بگیره و بعد خلاصه وار ج میداد ..الان میگم دیگه خودت بخون و بعد خودت خلاصه کن تا من ازت بپرسم جواب بده .میگه نمیتونم بخونم یاد نمیگیرم برام بگو ..وقتی باز میگم بخون عصبی میشه با کتاب میزنه تو سر خودش .یا گریه میکنه ..بنظرتون خودم باز براش توضیع بدم مثل قبل یا خودش باید عادت کنه بخونه ..نمیشه چیزی بهش گفت زود میزنه تو سر خودش 

زود ناراحت میشه .

الانم گفتم برو بازی کن .شنبه هم نمیخواد بری ..اصلا درس براش مهم نیست میگه نمیخوام مدرسه برم نمیخوام جایی برسم .نمیخوام پول داشته باشم.

داداشای منم اینجوری بودن.الان مکانیکن.خیلیم وضعشون خوبه خداروشکر.بهش زیاد گیر نده.بزار رو پای خودش بزرگ شه.ولش کن.هرچقد ک بهش گیر بدی بدتره.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم جون میدادم موقع درس خوندن اینقد سختم بود هیچوقتم برام عادی نشد

من برعکس عاشق درس بودم مامانم میگفت یه بار نشد بگم دخترم پاشو درساتو بخون شاگرد ممتاز نبودما اما ۱۷ اینا میشدم به خاطر مشکل مالی نتونستم برم دانشگاه و هزار بار افسوس میخورم