2777
2789
عنوان

بی اعتمادی و خیانت بعد از ۳سال

143 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان

هیچ وقت فکر نمیکردم بیام اینجا و این چیزارو من بنویسم...هیچ وقت تو زندگی نگید غیر ممکنه...

من یه دوست پسر رسمی دارم.یعنی خانوادمون درجریانن...جای مناسبی آشنا شدیم....و سال ها طول کشید تا من قبول کردم باهاش دوست شم چون دیدگاهم بهش خوب نبود ولی کمی بعدار عوض شد نظرم بهش...

ازون موقع ۳سالی میگذره...تو این مدت بااینکه تو دوشهر متفاوت بودیم ولی مدام در ارتباط بودیم و ساعت ها تصویری حرف زدیم 

انگار روحمون باهم بوده و جسممون نه...من بهش خیلی کمک کردم تا روزای سختشو تو دانشگاه جدیدش گذروند...و الان درست وقتی که همه چیز برا آینده داره میفته رو مسیرش و قرار بو  بزودی عقد کنیم ... بهم گفت که چند روز پیش با یه همکلاسیمون رفته بیرون...یه چیز شبیه به قرار...انقدر اذیت شدم که حتی نمیتونم به کسی بگم...اخه چطور بگم کسی که ۴ سال یکطرفه دوسم داشت الان اومده یهویی رفته با یکی دیگه قرار... 

الان یه عالمه عذر خواهی کرد ازم...ولی اعتمادم بهش نابود شد نابود...اون حسی که بهش داشتم...اونهمه اعتماد...

چیکار کنم من بیچاره 

اونهمه سال ...اونهمه انرژی...اونهمه احساس...

کمک کنیو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا نزدیک ولنتاین اینطوری کات میکنن کادو ندن

عزیز دلم سه سال بیشتره...اتفاقا با این کارش حدس میزنم کادوی بزرگی پست میکنه...خیلی چیزا برام خریده... اگه ولن نمیگرف هم مهم نبود برام

عزیز دلم سه سال بیشتره...اتفاقا با این کارش حدس میزنم کادوی بزرگی پست میکنه...خیلی چیزا برام خریده.. ...

خو شاید میخواد سوپرایز کنه خواستگاری یا میخواد الکی قهر کنه سوپرایز بشی شایدم برا تومهم نیس برا اون مهمه خواهر پسری که بخوادت میادخواستگاری عشقم خبرشو بده چی شد 

خو شاید میخواد سوپرایز کنه خواستگاری یا میخواد الکی قهر کنه سوپرایز بشی شایدم برا تومهم نیس برا اون ...

ساعت هاست دارم گریه میکنم...اونم دید حالمو...اگه قضیه سورپرایز بود چرا نگفت...

بعدا پشیمون شده...چرا بعد از چند روز اومده میگه

عزیزم خب با خودش حرف بزن چی میگه؟؟

ببین جریان چی بوده چرا این کارو کرده اصلا چرا اومده گفته 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
عزیزم خب با خودش حرف بزن چی میگه؟؟ ببین جریان چی بوده چرا این کارو کرده اصلا چرا اومده گفته 

الان حرف زدم...دیگه از احساسش بهم مثل قدیما مطمئن نیست...با دست پس میزنه با پا پیش میکشه...یه هم چین چیزیه ضربالمثل