2777
2789
عنوان

رنگ مدفوع نوزاد

51 بازدید | 6 پست

سلام دوستان , یه سوال دارم

من وقتی به بچم شیر خشک میدم مدفوعش کاملا زرده و بوی خیلی شدیدی میده , کلا چندوقتیه که شیر خودمو خیلی کم میخوره و اونم به زور , وقتی شیر خودمو میخوره حتی اگر یکم هم بخوره رنگ مدفوعش سبز میشه و سریع دفع میکنه و توی مدفوعش تیکه های ریز سفید مثل خرده صابون داره. میدونید علتش چیه ؟

لطفا راهنماییم کنید

اونا چربیه اتفاقا خوبه که باشه. رنگ سبز و زرد مهم نیست من از دکترم پرسیدم گفت هر موقع توش رگه های خون دیدی یا سفید کار کرد اون موقع خطر ناکه.واینکه احتمالا شیرت آبکیه که سبز میشه ابنو یکی از کاربرای همنجا گغت.

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه مو شیر میدادم اون تیکه های ریز صابون بود دکتر گفت همون شیره که دلمه شده. ولی رنگ مدفوعش زرد بود مگر اینکه سرما میخورد

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
اونا چربیه اتفاقا خوبه که باشه. رنگ سبز و زرد مهم نیست من از دکترم پرسیدم گفت هر موقع توش رگه های خو ...

ینی نگران نباشم؟ فکر نکنم از سرما باشه چون وقتی که فقط شیر خشک میخوره زرد رنگه و وقتی که حتی یه ذره شیر خودمو میخوره سبز میشه

ینی نگران نباشم؟ فکر نکنم از سرما باشه چون وقتی که فقط شیر خشک میخوره زرد رنگه و وقتی که حتی یه ذره ...

نگران نباش از شیرتِ بعضی موقع ها خوراک مادرم تاثیر گزاره.دکتر دخترم که گفت جای نگرانی نداره .ولی باز جهت اطمینان میحوای از یک متخصص هم مشورت بگیر‌

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁