2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فيريتين عزيزم يعني كم خوني شديد به حدي كه به فقر آهن رسيده،،من فيريتينه خودم ٢ سال پيش صفر بود از ذخايره بدن استفاده ميكردم....و مجبور بودم هر ٣ هفته يه آمپول آهن بزنم ....براي پچه ٥ سالتون تغذيه رو درست كنين،تخم مرغ با زرده روزي فقط ١ عدد ،عدسي هر روز با ليمو تازه حتما بدين،،اسفناج،جيگر هر روز بخوره ،شيره انگور و شيره توت با ارده قاطي كنيد روزي ١ قاشق غذا خوري بخوره،پروتيين مثل مرغ گوشت ماهي هر روز بايد بخوره....لبو براي كم خوني عاليههه،،،من فوق تخصص رفتم علاوه بر دارو اين غذا ها رو كه مهمترين هست رو بايد بخوره تا خوب بشه،،شير پروبيوتيك،ماست پروبيوتيك،پنير پروبيوتيك بدين بهش...اصلا نبايد عصبي بشه چون به خاطر كمبود فيريتين بدنش لجبار ميشه و عصبي و راحت نمي خوابه....خيلييييي به تغذيه اش اهميت بدين.فست فود اصلا نخوره زمان ميبره اگه درست تغذيه داشته باشه خوووب خوب ميشه🤲🤲🤲👌👌👌

فيريتين عزيزم يعني كم خوني شديد به حدي كه به فقر آهن رسيده،،من فيريتينه خودم ٢ سال پيش صفر بود از ذخ ...

مرسی از راهنماییت عزیزم.خیلی لطف کردی🙏

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
مرسی از راهنماییت عزیزم.خیلی لطف کردی🙏

خواهش ميكنم تو رو خدا علاوه بر مكمل دارويي كه شيميايي هست اما بايد بخوره تغذيه خيلييييي مهم هست...اگه بد خلقي با لجبازي كرد يا عصبي ميشه بزار رو اين مسئله كه داره ...بعش خيلي توجه كن و تغذيه تغذيه تغذيه كه به خوب شدنش خيلييييي كمك ميكنه اهميت بده عزيزم موفق باشي👏👏👏😘👌👌👌😘

خواهش ميكنم تو رو خدا علاوه بر مكمل دارويي كه شيميايي هست اما بايد بخوره تغذيه خيلييييي مهم هست...اگ ...

مرسی عزیزم.

آخه استرس گرفتم که نکنه بیماری خطرناک خونی داشته باشه..حتی میترسم اسم اون رو بیارم،تو اینترنت خیلی بد نوشته..

تازه امروز ازمایشش رو گرفتم و به دکتر نشون ندادم،فکر کنم باید به فوق تخصص خون نشون بدم

دعام کن خیلی بهم ریختم..دارم میمیرم از استرس🙏

مرسی عزیزم. آخه استرس گرفتم که نکنه بیماری خطرناک خونی داشته باشه..حتی میترسم اسم اون رو بیارم،تو ا ...

نه گلم اصلا استرس نداشته باش،،،به مريضي خوني هم اصلا فكر نكن چون بچه فقط دچار فقر آهن شديد شده همين..و با يه فوف تخصص حتما مشورت كن،،، علاوه بر اينكه هر ماه بايد بري و دارو ميده هر ماه يا ٢ ماه ١ بار آزمايش هم ميگيره،،،خيالت راحت باشه بچه سالمه عزيزم با تغذيه درست و دارو خوووب ميشه محيط زندگيش هم آروم باشه گلم چون خيليييي تاثير داره رو بچه از تنش و اضطراب و ترس دورش كن من قول ميدم بهت زمانه ٢ تا ٣ ماه بعد اگه رعايت كنه همه چيو عالللليييي ميشه خودتم آروم باش عزيزم 😘😘🙏👌🌹❤️

نه گلم اصلا استرس نداشته باش،،،به مريضي خوني هم اصلا فكر نكن چون بچه فقط دچار فقر آهن شديد شده همين. ...

ممنونم عزیزم.😘😘😘🙏

ممنونم عزیزم.😘😘😘🙏

سلام ببخشید من تازه سرچ کردم و تاپیک و مشکل شما رو دیدم دختر منم همین مشکلو داره و دقیقا حالم مثل حال شما بهم ریخته و داغونه میخواستم بپرسم ازتون کم خونی فرزندتون برطرف شد انشالله؟؟ چیکار کردی براش؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
سلام ببخشید من تازه سرچ کردم و تاپیک و مشکل شما رو دیدم دختر منم همین مشکلو داره و دقیقا حالم مثل حا ...

سلام عزیزم. انشاالله که تا حالا مشکلت حل شده باشه.من بچم رو بردم مرکز طبی کودکان تهران، بهش قطره اهن لیپوزوفر داد،این قطره حتی اگه همزمان با لبنیات هم مصرف بشه هم اهنش کم نمیشه.گوشت قرمز کبابی بهش زیاد دادم،اهنش بهتر شد.اون مدت هم میرفت مهد، هر روز از بچه ها یه ویروس جدید میگرفت، دکترش گفت تا یکی دو ماه نفرستش مهد و با هیچ بچه ای در ارتباط نباشه تا دوباره ویروس جدید نگیره.همزمان شربت ایمیونس رو هم دکترش توصیه کرد و گفت مکمل عالی هستش برای بچه ها و حتی بزرگترها.