2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الناز امام رضا(ع) به عالم و آدم کمک میکنه .....

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

یا امام رضا قربونت برم .خودت کمکمون کن.سوگل جونم هر چی خدا بخواد همون می شه امام رضا به همه ما کمک می کنه مطمئن هستم من هر سال بچه هامو می برم و اولین چیز سلامتی اونا را می خوام
همسر عزیزم.بدون گذرنامه از خیالم عبور خواهی کرد،مهربانیت را مرزی نیست …********

دختر و پسر گلم شما بزرگترین هدیه خداوند به زندگیمان بودید.خدایا شکرت.
آپلود عکس

یا معین الضعفا ادرکنی .....

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

ازش خواست بهم کمک کنه تا با بچم برم پا بوسش ولی....... پریروز سقط کردم دلم خیلی شکسته
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
آپلود عکس

اذن به یک لحظه نگاهم بده ....

الناز جونم ناراحت نباش فرصت هست ان شا الله با بچه بعدی می ری پابوسش
همسر عزیزم.بدون گذرنامه از خیالم عبور خواهی کرد،مهربانیت را مرزی نیست …********

دختر و پسر گلم شما بزرگترین هدیه خداوند به زندگیمان بودید.خدایا شکرت.
الناز جان مطمئن باش آقا بهت نظر میکنن یه اولاد بهتر و صالح تر بهت میدن که باهاش بری پابوسی .... مطمئن باش !

آپلود عکس

آقا ! اگه هر لحظه صدات میکنم تقصیره خودته .... همه ی دار و ندار من شدی !

منم مثه خودش تو این شهر غریبم ..............قبل بارداریم دلم پر میکشید بم پا بوسش ..وفتی باردار شدم ازش خواستم کمک کنه نی نی سالم به دنیا بیاد تا با هم بریم پا بوس ولی ........................بازم عاشقشم دوسش دارم ولی دلم شکسته
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
امام رضا دوست دارم ...........بهم کمک کن تا آروم شم گریه امونمو بریده نزار افسرده شم
سوگل سادات خانم دعا کن منم برم مادرم و مادر و پدر همسرم رفتن پابوس اقا دعا کن اقا ما رو هم بطلبه
حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله

آپلود عکس

از همه دل بریده ام دلم اسیر یک نگاست

تموم آرزوی من زیارت امام رضاست