2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر این که از بچگی بهشون تلقین می کنن باید پزشک 

شی و هیچ رشته ی دیگه ای ارزش و جایگاه خوبی نداره

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

به خاطر این که قدرت تصمیم گیری و شناخت استعداد و علاقه ندارن و فرمون زندگی شون دست عرف جامعه اونم عرف بی سواد جامعه است  که القا می کنه پزشکی یک رشته فراتر از تمام رشته هاست و هر کی وارد ش بشه ثروتمند و مورد احترام خاصه

چون کلاس داره🤦‍♀️

یکی از اقوامم دخترشو فرستاد تیزهوشان و قلم چی، دختر بدبخت وقت سر خاروندن نداشت

اینقدررررررم کلاس میذاشت کشته بود همه مونو که دخترم قراره دکتر بشه

آخرش دخترش دانشگاه آزاد یه شهرستان کوچیک رشته مامایی قبول شد، پوزه ش به خاک مالیده شد

زخمهایت را پنهان کن، اینجا مردم، زیادی با نمک شده اند

جالبه بدونید تو خیلی کشورها پزشکی یک شغل خدماتی محسوب می شه که نهایت ۳_۴ برابر درآمد یک کارگر ساده بهشون تعلق می گیره  

این جا نگاه بیمار عامه پزشکان رو جری و گستاخ   ومتوهم به زیادی مهم بودن کرده و به جای دغدغه بهبودی بیمار ،دغدغه چاپیدن بیمار رو دارن 

حتما درس نمیخونده 

دختره بدبخت 24 ساعت درس میخوند

حتی پنجشنبه و جمعه وقت خالی نداشت

مهمونیم خیلی نمیرفتن میگفتن دخترم درس داره

همه جیز که به کلاس نیست، استعداد باید داشته باشی

شاید اون دختر تو چیز دیگه ای استعداد داشت و دانشگاه بهتر تو شهر بزرگ قبول میشد و موفق تر میشد

ولی گفتن فقط دکترررررر، همین

زخمهایت را پنهان کن، اینجا مردم، زیادی با نمک شده اند
دختره بدبخت 24 ساعت درس میخوند حتی پنجشنبه و جمعه وقت خالی نداشت مهمونیم خیلی نمیرفتن میگفتن دخترم ...

خب همین دیگه شاید فقط وانمود میکرده وگرنه علاقه نداشته ادم به هر چیزی علاقه داشته باشه حتی استعدادشم نداشته باشه موفق میشه

کاربری دست دو نفره♥️🤝