الان توی یه تاپیکی بودم که استارترش با همین موضوع درگیر بود.
گفتم در موردش تاپیک بزنم تا اگر احیانا کسی گرفتار این بلای خانمان سوزه در مورد این راهکار بسیار عالی بیشتر بدونه.
چیزیه که قطعا خیلیاتون میدونین.
جلسات na.
این جلسات در روند ترک مصرف مواد هیچ ارتباطی با کلینیکها، مراکز بازپروری و کمپ و غیره نداره.
در واقع در این جلسات معتادان به این نتیجه میرسن که ترک مواد از طریق سیر و سلوک روحانی امکان پذیره.
این جلسات مث یه جور دوره های خودشناسی و خداشناسیه.
اما اصن به این معنی نیس که فک کنین مث جلسات مذهبیه، اصلا.
در واقع درک هر شخصی از قدرت و انرژی برتر به خودش مربوطه، چون این جلسات در تمام دنیا با اعتقادات مختلف برگزار میشه.
فقط مسیره که در همه افراد و اعتقادات مشترکه که در این جلسات به صورت 12 قدم و مرحله راهنمای شخص هست.
این جلسات حتی برای کسانی که مشکل مصرف مواد ندارن هم خوبه.
دیدگاه و درک انسان رو به زندگی کاملا تغییر میده.
معتادان با نگرش جدیدی که براشون به وجود میاد با میل و خواسته قلبی خودشونه که دیگه نمیخوان به سمت مواد برن.
یکی از آشنایان ما که سالها مصرف تریاک داشت توی سن 50 سالگی تصمیم گرفت ترک کنه ،
توی این جلسات شرکت کرد و تونست بدون هیچ دارویی مصرفشو بزاره کنار و الان سالهاست پاکه.
به حدی تغییر کرده، به حدی سطح دیدگاهش به دنیا و زندگی ارتقا پیدا کرده که همش افسوس میخوره از اینکه کاش زودتر با این جلسات آشنا میشد و این همه سال زندگی رو از دست نمیداد.
آدم جدیدی شده، سطح درکش خیلی بالا رفته .
از زندگیش خیلی داره لذت میبره و جوری کیف میکنه که من همیشه وقتی میبینمش خیلی ازش انرژی میگیرم.
اگر توی اطرافیانتون کسی هست که مواد گریبانگیرش شده بهش کمک کنید و با این جلسات زندگی رو بهش برگردونید.
http://na-iran.org
این آدرس سایت انجمن معتادان گمنام هست.
بالای سایت اونجایی که زده آدرس جلسات، روی اون کلیک کنید اسم شهرتونو بزنید تا آدرس جلساتو براتون بیاره.
به امید روزی که این بلای خانمان برانداز توی هیچ زندگی وجود نداشته باشه🙏🙏🙏