2777
2789
عنوان

شکم لامصب من+🎆🎆🎆

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 111 پست
اره گلم راس میگی.. ولی من بدنم انگار سم زدایی شده و سبک و راحت شدم تو این مدت.. اخه خییییلی هله هو ...

منم یه شکم داشتم اندازه توپ والیبال 

اصلا از بچگی من شکم‌ داشتم 

ولی با رژیم خیلی کوچیکتر شد 

نمی‌دونم چرا آنقدر سخت لاغر میشم 

یهو انگیزه می‌ره 

بعد دوباره شروع میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت کن فقططط😐 یه سوال من ۴ ماهه زایمان کردم شما ۴ ماه بعد زایمان هم همینجوری بود شکمت یابیشتر بود ...

بیشتر بود گلم..

خودمو محدود کردم الان شدم این.اما بازم شکمم رو مخه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
منکه شکمم ازمعده شروع شده خودمم تنبلیه تخمدان دارم تنبلم شدم شکم زدم بدم میاد ازخودم

وایمنم اصلا شکم نزایدم ولی شکمم خیلی زیاده 59 کیلوم هم هستم ولی شکمم  دارم

برنجم هرروز مصرف میکنم 

ول کسایی که پلی کیستیکن شکمشون زیاده منم پلی کیستیکم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
من تا لب مرررگ رفتم اما لب به برنج و روغن و اینا نرفتم.. الان شکلات و چای سبز و اب و میوه میخورم فق ...

عزیزم موفق باشی.منم اگه جلوی خودمو بگیرم لاغر میشم ولی صد حیف که نمیتونم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
وایمنم اصلا شکم نزایدم ولی شکمم خیلی زیاده 59 کیلوم هم هستم ولی شکمم   دارم برنجم هرروز مصرف ...

من ۶۳ کیلوعم الان تازگیا +شکمم جوش زدم زیاد ریزش موهم دارم دیگه خودمم دارم هنگ میکنم شروع کردم ازاین ماه هفته ای یبار آویشن باگیاه قشنگی وچای دارچینوزنجبیل و خرما دارچین باعسلم میخورم کاچی هم همینطور خداکنه نتیجه بگیرم شمام ترشحات معمولیه واژن ندازی من خشکشدم 

امضات😔😔😔😔😔❤

قربونت برم اخه دکتررفتم کلی خوشحالی آخرشم نفهمیدم پوچ بود یا ک چی پول ویزیت میگیره حداقل نگفت مراقبت چیکنم یا دلیل سقط چیه دعاکن اردیبهشت نتیجه بگیرم سرجاش باشه وبسلامتی بدنیا بیاد