2777
2789

من تو عقدم 

شوهرم تا حالا منو بازار و رستوران یا کافه اصلا نبرده 

اوایل میگفت از جاهای شلوغ خوشم نمیاد و اینجور چیزا منم باور میکردم 

ولی الان فهمیدم داره دستشو میگیره و یجورایب خسیسی میکنه 

یا الان ک وقت خریدای عروسیم شده مادرش همش میگه دختر من سر خریدای عروسی خیلی قناعت کرده 

هیچ چیز غیرضروری نخریده و اینجور حرفا 

شوهرمم تو مغازه ای ک داره با برادراش شریکه، من تا الان هیچ پولی دستش ندیدم از خودش، 

هرچی بخواد باید از اونا پول بگیره 

پول تو جیبی ام اصلا به مت نداده تا الان عوضش اون از من پول میگیره باز بهم پس میده 

2ماهه ک عقد کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا رو گفتم اینم بگم که خیلی احتراممو دارن برا عقدم هیچی برام کم نذاشتن، 4 تا کالایی ک بابد میخریدن همه رو ب سلیقه خودم چندبرابر بودجه ای ک درنظر داشتن خریدن برام

یا صدارن برامون خونه میسازن تمام لوازمشو ب سلیقه خودم حتی اگه گرون تر باشه میخرن میگن باید تو انتخاب کنی 

یا برا هدیه یلداییم یه فرش پررررر هدیه و خوراکی برام اوردن و سنگ تموم گذاشتن جوریکه همه خانوادم تو شوک بودن چون تا الان تو فامیل کسی اینجور کاری نکرده 

ولی برا خرید و خرجای عادی دست و دلبازی نمیکنن و من میترسم بعد عروسی ام اینجور باشن 

یه چیز دیگم هست شوهرم تا حالا دوبار باهام بحث کرده و حرفای بدی بهم زده تو عصبانیت 

یبارش ک خودم مقصر بودم، بار دیگشم یه شب بود ک خیلی خیلی عصبی بود و معدش همش اسید ترشح میکرد من تو اون گیر و دار بش گیر داذم و بحثمون شد بازم 

ولی فردا صبحش دست و حتی پامم بوسید و معذرت خواهی کرد 

خرگ خس😥ادم خسیس

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

حالا مامانم میگه باید برم با مادرش حرف بزنم بگم چرا بازار نمیبردت و برات چیزی نمیخره 

چرا وضعیت کار و حقوقش مشخص نبست 

یا همش بت میگن دستتو بگیر مگه اسیر گرفتن 

بعد انتظار بهتربن جهیزیه هم دارن 

موندم بذارم مامانم بره یا نه؟ 

میترسم رابطه ها خراب شه 

مامانم میگه اگه حرف بزنم باشون میترسن یکم خودشونو جمع و جور میکنن و بیشتر خرجت میکنن چون خانواده اروم و با ابرویی هس

فقط اون عصبی شدنو پیگیر باش 

ادمای که تو عصبانیت 

حرفای زننده و بدی میزنن 

قابل تاملن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮