2777
2789

من خودم ۲۷سالمه بچه پنجم هستم یه خواهردارم سه تابرادر همه ازدواج کردن کاردانی نرم افزارم شوهرم ۲۹سالشه دیپلم فنی داره یه دختر سه ساله دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قصد ازدواج ندارم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

من خودم رشتم حسابداریه

ابجیم ریاضی فیزیک 

ابجی دیگم انسانی

دو تا از داداشم انسانی

داداش دیگمم برنامه نویسی

ابجیام ازدواج کردن یکی از داداشمم ازدواج کرده منم با یکی هستم قصدمونم جدیه🙌

من امشب دوستش داشتم  تو منو امتحان کن   ماشون بفرستم؟  صد تومنم بهت میدم   از این جدیدایه وسپایه   زود صبت کن مزاحم اومد   هر طور دوست داری   الهی بمیرم برات   اینم شانس مایه گدایه   خداوکیلی نیا اونطور جاها نیا[احمد ذوقی ] 
۲۵ سالمه  همسرم ۳۸  دوتا بچه دارم دختر ۳ سالو ۴ ماه پسر ۱ سال خودم لیسانس حسابداری و خا ...

چه همه تفاوت سنی داری گلم،خوبه؟البته من شوهرم دوسال ازم بزرگتره فکرمیکنم کمه باید بیشتر میبود