2777
2789
عنوان

رنگ چشم آبی یا قهوه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 32 پست
آقا من بابام و مامانم چشماشون سبزهههه مادر بزرگم مادری و پدر بزرگ پدری چشاشششون آبیه خودم چشام قهو ...

بدشانسیا خخخ 

رایانم جون مامان خدا تورو برامون حفظ کنه کاش بشه زودتردستاتو لمس کنم پسرم😘😘😘❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مادرشوهرم چشاش ابیه سه تاازبچه هاش وشوهر خودم آبی شدن باباشونم چشش رنگی نیست 

بستگی داره شما ژن رنگ روشن دارید یا نه. اگه ندارید نمیشه. اگه دارید احتمال روشن شدن چشم بچه 50 درصده. 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

میگن هرچی بیشتر نی نی تو شکم بمونه بیشتر رنگدانه روشن تر میشه...خصوصا تو هفته های آخر

اخه دیدی بعدا ک دنیامیان رنگ چششون عوض میشه دختر ابجیم میشی بود اول الان قهوه ای شده

بستگی داره شما ژن رنگ روشن دارید یا نه. اگه ندارید نمیشه. اگه دارید احتمال روشن شدن چشم بچه 50 درصده ...

ما هم چشامون اکثرا قهوای روشنه

اخه دیدی بعدا ک دنیامیان رنگ چششون عوض میشه دختر ابجیم میشی بود اول الان قهوه ای شده

اینم حرفیه ولی تا میتونی بچه رو دیر به دنیا بیار چون داداش کوچیکم دیر به دنیا اومد چشماش رنگی شد..منو اونکی داداشم قبل ۴۰ هفته اومدیم بخاطر همین قهوه ای شد..وگرنه میخواست سبز بشه😑😑😑😑

اینم حرفیه ولی تا میتونی بچه رو دیر به دنیا بیار چون داداش کوچیکم دیر به دنیا اومد چشماش رنگی شد..من ...

😂😂😂چقد بامزه ای تو.چشم حتما

قهوه ای میشه 

شوهر من رنگ چشماش سبزه من قهوه ای دخترم رنگ چشماش قهوه ای شده در صورتی که اصلا به من نرفته !! و کاملا شبیه خانواده پدریش و خود پدرش هست ولی رنگ چشمش بازم قهوه ای شده 

یه خانم دیگه رو هم میشناسم خودش رنگ چشماش سبز هستش ولی شوهرش قهوه ای چهار تا بچه داره و فکر کنم ده تا نوه ولی هیچ کدوم رنگ چشماشون سبز نشده 

در کل در ژن شرق آسیا این رنگ چشم به هیچ عنوان غالب نیست

قهوه ای میشه  شوهر من رنگ چشماش سبزه من قهوه ای دخترم رنگ چشماش قهوه ای شده در صورتی که اصلا ب ...

چقد بد .اما سالم بودنش ی دنیاس