اره خوبه قیمتا.. اینارو همینجوری خریدم.. فروشندش یه پیر مرد بود که دسفروشی میکرد منم ازش خریدم. ا ...
به سلامتی استفاده کنی عزیزم
کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
ایشا.. من دوتا نی نی دارم... برای عید ۸۰۰ برا خودم کنار میزارم فقط... که اونم سعی میکنم مناسب بگی ...
خداحفظشون کنه برات.عزیزم هرزندگی یه سری مراحل سخت داره حالاشاید نتونیم ب اون اندازه ای ک توی دلمونه مانتوبخریم لباس بخریم ولی خب چاره چیه.شوهرمن بنده خداصب تاشب سرکاره بیشتر ازتوانش کارمیکنه قسط داریم بدهی داریم خونه سازی داریم پول بهم میده میگه بروبراخودت خرید کن ولی من واقعیتش دلم نمیاد الان خیلی وقته خریدنکردم گذاشتم براعید . چندسال اول زندگی یکم بالاپایین داره ولی بعدیه مدت همه چی درست میشه
عزیزم جنسش فرق میکنه مثلا شوهر من تو کار خیییلی زود شلوار رو داغون میکنه منم حیفم میاد ۱۵۰ بد ...
نزدیکیم تقریبا منم اهل خوی ام شوهرم منم فقط پاره میکنه شلواراشو ماه چهار ماه عروسی کردیم اصلا لباس نداش ماه قبل رفتیم براش ۳تا شلوار خریدیم همشو اولین روزی که پوشید پاره کرد خسته شدم دیگ خوبه مامانمم خیاطه میدم اون درست میکنه🤣🙁😣