2777
2789

یکی بگه بهم چیکار کنم زندگیم خوب بشه ؟ چه راهی رو باید میرفتم که نرفتم! چیکار باید میکردم که نکردم...

چرا همسرم منو نمیخواد 

چرا اینقدر تحقیر ...

خدایا...

این زجر و درستش کن 

ثابت کن صبر جواب میده من ۵ ساله صبر کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم برای خودت ارزش قائل باش..به جای صبر سعی کن با خودت برسی..سکوتتو بشکن و سعی کن از زندگیت لذت ببری...منظورم اینه که هرکاری ک شادت میکنه انجام بده تا همسرت ببینه بود و نبودش برای تو فرقی نداره اونوقته که به خودش میاد و یاد میگیره بهت احترام بذاره..پس در قدم اول خودتو بپذیر

سرگذشتمو بخونین و عبرت بگیرینبا وجود اون همه سختی اما روحیه مو نباختم و الان‌شادترین فرد دنیاممطمئن باشین بعد از هر سختی اسانیست۰.۰
عزيزم اينكه فالگير نميخواد اخلاق خوب كش ندادن دعواها اصلا سكوت در دعواها مهربونى (يه مهربونى واقع ...

من انجام دادم 

نشد😞 

نمی‌خواد و هر دم به یه بهونه یه کاری می‌کنه

سنتی ازدواج کردید؟  

من نه منم نه من منم پس تو منی یا من تو ام کی به کیه من و تو کی؟ از بچگیم رویای شاهزاده سوار بر اسب سفید رو میدیدم اسمش همیشه فرهاد بود. لعنتی خوشتیپم کجایی پس ؟! این همه فرهاد تو دنیا وجود داره چرا هیچ کودومشون در این زمان با من مواجهه نمیشه ه ...  

فقط خدا 

بهش نزدیک تر شو چون تنها کسبه که میتونه بهت کمک کنه

من بارها که دلم واقعا شکسته شکایتم بردم پیش اهل بیت خصوصا حضرت فاطمه زهرا 

بارها شده که در کمال ناباوری زندگیم نجات پیدا مرده

همین پارسال خودم بد ترین شرایط داشتن ولی به لطف اینها الان بهترین زندگی دارم خداروشکر یک جورایی معجزه شد 

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂
یکم برای خودت ارزش قائل باش..به جای صبر سعی کن با خودت برسی..سکوتتو بشکن و سعی کن از زندگیت لذت ببری ...

این کارا رو انجام دادم اما جواب نداد خوردم کرد تحقیرم کرد ...هیچی ازم نمونده

فقط خدا  بهش نزدیک تر شو چون تنها کسبه که میتونه بهت کمک کنه من بارها که دلم واقعا شکسته شکای ...

کفر نباشه انقد التماس کردم خسته شدم ۵ ساله میگم خدایا مهر منو به دل این مرد بنداز گناه دارم بخدا اما نشد که نشد تا الان که این همه خراب شد داغون شد

اولین چیز اینه ک خودتو دوست داشته باشی وقتی خودتو دوست داشته باشی  بقیه دوستت دارن .برا خودت وقت بزار شما اول زندگی خطایی کردی ک  ردش تو زندگیت مونده . جبران فایده نداشته . پس خودت اول فراموش کن . 

من نه منم نه من منم پس تو منی یا من تو ام کی به کیه من و تو کی؟ از بچگیم رویای شاهزاده سوار بر اسب سفید رو میدیدم اسمش همیشه فرهاد بود. لعنتی خوشتیپم کجایی پس ؟! این همه فرهاد تو دنیا وجود داره چرا هیچ کودومشون در این زمان با من مواجهه نمیشه ه ...  
اولین چیز اینه ک خودتو دوست داشته باشی وقتی خودتو دوست داشته باشی  بقیه دوستت دارن .برا خ ...

من کار بدی نکردم ، خیانت نکردم امام تا حدودی میفهمم چی میگین شما چیزی رو حس کردین یا متوجه شدین؟