2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اينجوريه 

آره عزیزم 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

از من که رفتن زدن به نام خودشون 

من سند هارو بردم خونه مامانم گذاشتم,نمیتونه ببره

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
آخ،آخ، عجب از این مرد،البته اگه بشه اسمشوگذاشت مررررد

اره خواهر خیلی درد بزرگیه ،،من برام خیلی گرون تموم شد کارش ،مهرمو اجرا گزاشتم بهش گفتم چیزا رو به نام خودت کن برم ببندم پروندمو ،حالا میگه حق نداری برگردی سر خونه زندگیت تا پرونده رو نبندی 

اره خواهر خیلی درد بزرگیه ،،من برام خیلی گرون تموم شد کارش ،مهرمو اجرا گزاشتم بهش گفتم چیزا رو به نا ...

بزار بزنه نام خودت تا برگردی 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
من زده بنام ننش ولی فردا پس فردا باید بفروشن بدن بابت مهریم زمین گرده همیشه که یه جور نمیمونه

عه چجوری ؟قسط بندی نکردن برات ،تونستی ثابت کنی برا خودشه خونه ؟،منم اجرا گزاشتم مهرمو ولی اعسار زده 

اخه نه چرابایدنگه دارن؟مگه خوده ادم دستش کجه؟یاناقص العقله که کس دیگه سنده خونه ماشینشونگه داره

ولی من همه طلاهامو گذاشتم خونه پدرم 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
بله. چون همسر اولش تموم زار و زندگیشو جمع کرد برد  با این یکی شرط بست ک هیچی رو ب اسم خودش ندا ...

خب ،اگه قبل ازدواج گفته اشکال نداره ،من بدبخت خودم کلی برا این خونه و ماشین زحمت کشیدمو خون جگر خوردم تو غربت

خب ،اگه قبل ازدواج گفته اشکال نداره ،من بدبخت خودم کلی برا این خونه و ماشین زحمت کشیدمو خون جگر خورد ...

والا این کار گناه کبیره اس حتی اونی که به اسمش زدن هم مدیونه تو اون دنیا باید بهت جواب پس بده خدا لعنتشون کنه