2777
2789
عنوان

ایپلاسیون بکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 44 پست
الان مشکل من تمیزی اون کاردشونه که باهاش میمالن اون قسمت موم رو

اون کارده ک یه بار مصرفه خواهر

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا تمیز من قبلا میرفتم الان خودم تو خونه میندازم

واااای من ک میمیرم بخدا.

تو خونه سخته😩😩😩

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
واقعا چرا لیزر جواب نداد من تازه میخوام برم

نمیدونم، چند جلسه هم رفتم. فقط قسمت بالای بوینی جواب داد. کناره هاش اصلا جواب نداد. تازه همون بالاشم بعد یکی دو ماه باز درومد. کلا لیزر رو هر ۶ ماه هم باید باز بری که من‌تنبلی کردم نرفتم

خجالت نداره😑

نچ

اولش خجالت داره بعدش نه

اولش سخت بود راه افتادم دیگ

من یکی دوبار تو خونه امتحان کردم سخته

عزیزم اسم وستیلتو بگو چ مومی خوبه

من‌موم اطلس میزنم عسل .

جدیدا میخوام الوراشو بگیرم ببینم چطوره سطلی بزرگ 

الان شده ۴۰

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒
من تو خونه خودم انجام میدم خیلی راضیم هم همه چیام تمیزه هم معذب نیستم.میتونی وسایل بگیری خودت ببری ا ...

واسه همین بیمارهای عفونی میترسم دیگه منم. آره منم تقریبا ده سال پیش که جوون تر بودم و بیست سالم بود خودم اونجا رو اپیلاسیون میکردم توی خونه. الان که باردار نمیتونم  اونطوری دولا شم که. شیو کردنم داره کم کم سخت میشه واسم هر چی شکمم بزرگتر میشه چه برسه به اینکه خودم بخوام خودمو اپیلاسیون کنم