2777
2789
عنوان

استخدام خیاط خانوم

780 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من تولیدی لباس بچه دارم به دو خانم خیاط برای استخدام نیاز دارم . مشهد هستم . ممنون میشم اگه کسی سراغ دارید اعلام کنین. ترجیحا خانوم سرپرست خانواده باشه یا کسی که نیاز به کار داره . خیلی ممنون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درآمد ماهانه تقریبا چطوره ؟

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
خدا خیرت بده،ان شاالله کسی که به این کار واقعا نیاز داره پیدا کنی ان شاالله کارتم رونق بگیره حساااا ...

ممنون عزیزم دعا کن پیدا بشه و الا بر خلاف میلم مجبورم آگهی بدم 

واسه هشت ساعت کار در روز همه تولیدیا میدن ۶۰۰ من میگم ۸۰۰ اگه کارشم تمیز باشه ۱ تومن میدم 

عزیزم یه سوال.من دارم میرم خیاطی.ولی دوس دارم یاد بگیرم ک رایگان خیاطی کنم.چیکار کنم سریع یاد بگیرم وتمیز بدوزم

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞
عزیزم یه سوال.من دارم میرم خیاطی.ولی دوس دارم یاد بگیرم ک رایگان خیاطی کنم.چیکار کنم سریع یاد بگیرم ...

والا من سررشته تو خیاطی ندارم هیچی فقط سرمایه گذارم اما میدونم تو خیاطی سرعت مخالف تمیزی دوخته 

واسه هشت ساعت کار در روز همه تولیدیا میدن ۶۰۰ من میگم ۸۰۰ اگه کارشم تمیز باشه ۱ تومن میدم 

خیلی کمه من مزدی دوز کار میکنم هر کار مانتو یا شومیز ۲۰ میدم یعنی حدودا ماهی دو سه تومن میشه خوب کار کنن

والا من سررشته تو خیاطی ندارم هیچی فقط سرمایه گذارم اما میدونم تو خیاطی سرعت مخالف تمیزی دوخته 

واسم دعا کن.دوست دارم یاد بگیرم.چون منطقه محرومم .میخوام واسه خیلیا ک ندارن رایگان خیاطی کنم

وزن اولیه۴۳.وزن اول۵۲ وزن دوم۵۴وزن هدف۷۰💞💞💞💞