2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من نیست مال همسایمونه بدبخت تو این شرایط  بدنش داره میلرزه

گلم برامن اینطور شد و منفی بود

تاپیکمو ببین

خارجیا خیلی زیادی حساسن

بتام ۷ بود و پریود شدم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

شوهرش خیلی کتکش میزنه دختره بچست هیچی بلد نیست باباش به زور شوهرش داده 

شما جلوگیری یادش بدی ثواب کردی بقرآن

فقط نظرات کاربراا😁😁مباااارکه مباررکه عین زنای دهه پنجاهی

خخخ

بیچاره بارداری ناخاستس.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
شما جلوگیری یادش بدی ثواب کردی بقرآن

قرص از من گرفت ۱۸سالشه هیچی بلد نیست بهش گفتم چجوری مصرف کنه رفته ۴تاشو خورده ترسیده دیگه نخورده همیشه صدای کتک کاریشون میاد همیشه بدنش کبوده از ترس میاد پیش من

قرص از من گرفت ۱۸سالشه هیچی بلد نیست بهش گفتم چجوری مصرف کنه رفته ۴تاشو خورده ترسیده دیگه نخورده همی ...

از چی ترسیده..قرص ترس داره یا بچه داشتن تو این شرایط😢

شب  میشه بیبی زد بچه ها

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بله خیلی مبارکه😃

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️