2777
2789
عنوان

متنفرم از هرچی بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 74 پست
۸۸ کیلو ... خیلی پف کردم ... پاهام هیچ کفشی نمیره، دکترم میگه ورم زیاد داری

حق داری ادم کلافه میشه ولی دیگه اخراشه بسلامتی که فارغ شدی هم ورمت مبخوابه شبر هم کهدمیدی لاغر میشی

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
۸۸ بودم عزیزم تپل بودم ولی الان ورم کردم ... پاهام و دستام پر از ورم و باده ... لگنم کشاله رونم خیلی ...

ببخشی اینو میگم خب خودت اشتباه کردی دیگه قبل بارداری باید اضافه وزنتو از بین میبردی بعد باردار میشدی حالا اشکال نداره ان شاالله سالم بیاد بغلت این دوران زود تموم میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلشم حتما سنگین بودی  نهایت ۳۰ کیلو بتونی اضافع کنی تو بارداری😐

من ۸۸ کیلو بودم ولی در کل دیدم کسایی رو ک چهل کیلو هم اضاف کردن تو بارداری. تو مطب دکترم دیدم!!!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1714230/داستان-زندگی-من

قشنگ بشین رو مبل سه نفره، پاهات رو دراز کن، بشین انواع فیلم ها رو ببین، خوب استراحت کن و از بارداری لذت ببر. منم همین وضع رو داشتم اما هرچی ریلکس تر بکیری بهت کمتر سخت میگذره 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
ن عزیزم طفلک همش میگه تحت تاثیر هورمونی، افسرده شدی نه ماه بیکاری خستت کرده، اضافه وزنمم میگه زابمان ...

خب خدا خیرش بده ،ادم فهمیده ایه ،گوش کن به حرفاش ،اینجور مردا کم پیدا میشن بخدا بیشتر مردا یکسره به اندام زنشون گیر میدن 

با اين روحيه ي افتضاحي كه داري ١٠٠ درصد افسردگي بعد از زايمان ميگيري  و چقدر حيف كه اون بچه با ...

نفرت کدومه عزیزم؟؟ اون طفل معصوم ک گناهی نداره ... من افسردگی گرفتم ... ندیدی کسی تو بارداری ب افسردگی دچار بشه؟؟؟ اضافه وزن و مشکلاتی مثل نفخ و تهوع هم بهش دامن میزنه ...‌!!!شما ک خودت یک زنی باید این قضیه برات کاملاً قابل درک باشه گلم

ببخشی اینو میگم خب خودت اشتباه کردی دیگه قبل بارداری باید اضافه وزنتو از بین میبردی بعد باردار میشدی ...

هرچقدر اضاف کنی برا ادم زیاده که یهو اینهمه وزن بیاد رو وزنش....من ۶۰ بودم شدم ۷۲ ولی لگنم قفل شده بود نمیتونستم تکون بخورم

منم خیییییییلی دارم اذیت میشم سخته واقعاماه اخر اما اصلا نگفتم بچه براچیمه

درستشم همینه چون ب هرحال بچه ها ب خواست ما میان ... اما واقعا فکر نمی کردم اینقدر بهم سخت بگذره ... من ظرفبتش رو نداشتم انگار

نفرت کدومه عزیزم؟؟ اون طفل معصوم ک گناهی نداره ... من افسردگی گرفتم ... ندیدی کسی تو بارداری ب افسرد ...

ولی دیگه اخراش الان باید بشینی ساک بیمارستان اماده کنی و لباساش و نگاه کنی ذوق کنی کاملا میفهم چی میگی 

هرچقدر اضاف کنی برا ادم زیاده که یهو اینهمه وزن بیاد رو وزنش....من ۶۰ بودم شدم ۷۲ ولی لگنم قفل شده ب ...

نه میگم قبل حاملگی باید لاغر میکرده من خودم ۵۲ بودم تا اخر بارداریم شدم ۷۲ ،الان ۶۱ کیلوم و اضافه وزن دارم

مگه دست خودشه بنده خدا

والا بخدا همینو بگو ... انگار دست خودمه ... تازه مگه میشه بچنو دوسش نداشته باشم؟؟؟ امشب ک رفتم حموم نمی تونستم درست خودمو بشورم یدفعه آمپر چسبوندم بخدا ... وگرنه با تموم این حال و وضعم همش ب نینی می گفتم تقصیر تو نیستا ک می اینجوریم مامانی. تو فقط سالم بیا ک روی ماهتو ببینم

هرچقدر اضاف کنی برا ادم زیاده که یهو اینهمه وزن بیاد رو وزنش....من ۶۰ بودم شدم ۷۲ ولی لگنم قفل شده ب ...

من دیگه تو ۸ ماه نمی تونستم از زمین بلند شدم زانوهام شدید درد میکرد مثل یه پیرزن ،بعد زایمان خوب خوب شدم وزنم اومد پایین فشار از رو زانوهام برداشته شد ولی هنوزم اضافه وزن دارم بخاطر کم تحرکیمه بیشتر تو خونه م مثل قبل فعالیت ندارم قبل بچه دار شدن خیلی پیاده روی میکردم وزنم عالی بود ولی الان نه وقتش هست و نه حوصلش

تو طول روز سرگرمش کن نزار بخوابه تا خسته شه شب بخوابه ،پسر من تا سه ماهگیش اینقدرررر اذیت شدم که نگو ...

باور میکنی اصلا به کارام نمیرسم باهاش بازی میکنم همه جوره همیشه آویزونمه تا دستشوییم نمیتونم برم باهام میاد

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
اینطورک تعریف کردی جزاینامشگل دیگه یی نداشتی خداروشکراگه جای من بودی چیکارمیکردی استراحت مطلق سرکلاژ ...

عزیزم خدا کمکت کنه میدونم سخته شرایطت ... اما ب نظر من افسردگی بدترِ همه ایناست. لعنتی مشکل روحی روانیه و تموم سیستم و روان ادمو بهم میریزه