الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی بچه به دنیا اومد یه وقتایی اینقدر اذیتت میکنه که میگی کاش میشد دوباره بزارمت تو شکمم😁
کاملا موافقم من یه دختر نه ماهه دارم دیونه شدم از دستش به شدت بد خوا وبی خوابه نمی دونم جیکارش کنم
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
کاملا موافقم من یه دختر نه ماهه دارم دیونه شدم از دستش به شدت بد خوا وبی خوابه نمی دونم جیکارش کنم
تو طول روز سرگرمش کن نزار بخوابه تا خسته شه شب بخوابه ،پسر من تا سه ماهگیش اینقدرررر اذیت شدم که نگو جیییغ میزد کولیکی بود شبا بیداری میکشیدم ولی بعد ۳ ماه خوب شد و خوابشم منظم بود ۹ شب میخوابید تا ۷ صبح
اروم باش عزیزم تموم میشه این دوران میشی مثل قبل ،شوهرت غر میزنه بهت ؟
ن عزیزم طفلک همش میگه تحت تاثیر هورمونی، افسرده شدی نه ماه بیکاری خستت کرده، اضافه وزنمم میگه زابمان میکنی همینجوریش ده کیلو میفته بعد هم کم کم بقیش کم میشه با رژیم شیردهی و اینا ... خیلی مراعاتمو میکنه. ولی من دیگه بریدم