مندرکتمیکنم،واقعا از دوران بارداری متنفرم، سر بچه ی اول نمیدونستم چه خبره ،برلی دومی چند سال میپ ...
خدا خیرت بده. یکی پیدا شد ک درکم کنه ... بعضی ها متوجه نیستن ک این افسردگی لعنتی واقعا تحت کنترل خود ادم نیست و اتفاقاً ربطی به ارتباط عاطفی و احساسی مادر با نینی تو شیکمش نداره.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه بچه ها همینطورین عزیزم یکم بزرگتر بشه خوب میشه الان ترس از جدایی داره طبیعیه
امیدوارم بهتربشه آره میترسه خودمم درکش میکنم ولی بازم به مادر خیلی فشار میاد تا بزرگ بشن .
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
بسلامتی زایمان کنی عزیزم خیلی مراقب خودت باش بعداز زایمانت اصلاسردی نخور تایه مدت. شیاف بزار سروقت که رودت تخلیه شه من بعد از نه ماه هنوز یبوست دارم
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
خدا خیرت بده. یکی پیدا شد ک درکم کنه ... بعضی ها متوجه نیستن ک این افسردگی لعنتی واقعا تحت کنترل خود ...
اره بابا ،منم بچه هام جون م هستن ،ولی حاملگی براممثل مرگمیمونه، تعجب میکنم بعضی ها عاشق این دوران هستن، بهشوهرم می گفتم چی میشد حاملگی یه روز باشه من نمیخوام نه ماه طول بکشه
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت