2777
2789
عنوان

متنفرم از هرچی بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 74 پست
والا بخدا همینو بگو ... انگار دست خودمه ... تازه مگه میشه بچنو دوسش نداشته باشم؟؟؟ امشب ک رفتم حموم ...

عب نداره عزیزم این روزای سخت هم میگذره

روزای قشنگ و پراز عشق و شیرینی در انتظارته😍الکی نیس ک بهشت زیر پای ماماناس

من‌درکت‌میکنم‌،واقعا از دوران بارداری متنفرم، سر بچه ی اول نمیدونستم چه خبره ،برلی دومی چند سال می‌پ ...

خدا خیرت بده. یکی پیدا شد ک درکم کنه ... بعضی ها متوجه نیستن ک این افسردگی لعنتی واقعا تحت کنترل خود ادم نیست و اتفاقاً ربطی به ارتباط عاطفی و احساسی مادر با نینی تو شیکمش نداره. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1714230/داستان-زندگی-من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا کمکت کنه میدونم سخته شرایطت ... اما ب نظر من افسردگی بدترِ همه ایناست. لعنتی مشکل روحی روا ...

منم افسردگی دارم چ قبل بارداری چ الان تویه خونه ۵۰متری که پنجره هم نداره تک وتنها بایدهمش درازکش باشم شوهرمم شب کاره 

خوشبحالت حدعقل میتونی بیرون بری خودتو یه تکونی بدی روحیه م صفره ولی بازم تلاش میکنم

ببخشی اینو میگم خب خودت اشتباه کردی دیگه قبل بارداری باید اضافه وزنتو از بین میبردی بعد باردار میشدی ...

اره عزیزم کاملا درست میگی باید وزن کم میکردم قبلش ... 

منم افسردگی دارم چ قبل بارداری چ الان تویه خونه ۵۰متری که پنجره هم نداره تک وتنها بایدهمش درازکش باش ...

افرین بهت. واقعا کوچولوت باید بخاطر همچین مادر قدرتمندی بهت افتخار کنه

منم افسردگی دارم چ قبل بارداری چ الان تویه خونه ۵۰متری که پنجره هم نداره تک وتنها بایدهمش درازکش باش ...

چه سخت.عزیزم ایشالا سالم بیاد بغلت جبران شه.از ته دل برات دعاکردم.الهی سالم باشین وشاد.منم افسردگی دارم درکت میکنم خیلی سخته.

همه بچه ها همینطورین عزیزم یکم بزرگتر بشه خوب میشه الان ترس از جدایی داره طبیعیه 

امیدوارم بهتربشه  آره میترسه خودمم درکش میکنم ولی بازم به مادر خیلی فشار میاد تا بزرگ بشن .

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
ده روز دیگه سزارین دارم 

بسلامتی زایمان کنی عزیزم خیلی مراقب خودت باش بعداز زایمانت اصلاسردی نخور تایه مدت. شیاف بزار سروقت که رودت تخلیه شه من بعد از نه ماه هنوز یبوست دارم 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
والا بخدا همینو بگو ... انگار دست خودمه ... تازه مگه میشه بچنو دوسش نداشته باشم؟؟؟ امشب ک رفتم حموم ...

عزیزدلم

ان شاالله به سلامتی میگذره و فارغ میشی 

منم ورم داشتم بعد زایمان خیلی حالم خوب بود با اینکه بچم شبا بیدار و جیغ و داد میگفتم همین بغل کردنت بهم ارامش میده عزیزم 

خدا خیرت بده. یکی پیدا شد ک درکم کنه ... بعضی ها متوجه نیستن ک این افسردگی لعنتی واقعا تحت کنترل خود ...

اره بابا ،منم بچه هام جون م‌ هستن ،ولی حاملگی برام‌مثل مرگ‌میمونه، تعجب میکنم بعضی ها عاشق این دوران هستن، به‌شوهرم می گفتم چی میشد حاملگی یه روز باشه من‌ نمیخوام نه ماه طول بکشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بسلامتی زایمان کنی عزیزم خیلی مراقب خودت باش بعداز زایمانت اصلاسردی نخور تایه مدت. شیاف بزار سروقت ک ...

قربونت برم گلم. چ خوب ک گفتی ... چشم حتما😘

قربونت برم گلم. چ خوب ک گفتی ... چشم حتما😘

فدات عزیزم