2777
2789
عنوان

الهی بمیرم من برا این بچه ،هرچی میبینم این کلیپو اشکام میریزه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 35 پست
نمیدونم اصلا  واینکه مادرش فوته یا زنده رو هم نمیدونم راسته یا الکی ولی برام این قشنگه که همه ...

دور از جون مامانم اگه اون خانوم مرده ولی منم مامانم شاغل بود روسریشو میندلختن روم تا بخوابم.همه ل

بهم میگن.حتی یادمه بوی موهاشو میسناختم😭😭☹😔

انشالله خدا بهت بچه سالم و صالح میبخشه 

😘😘😘

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جون مامانم اگه اون خانوم مرده ولی منم مامانم شاغل بود روسریشو میندلختن روم تا بخوابم.همه ل ب ...

الهی بگردم 

خودت هم همچین تجربه ای داری پس

انشالله سایه ی مامانت مستدام و همیشه سلامت باشه عزیزم

حس قشنگیه😍🙈                                                             وقتی میبینی خیلیا میخوانش 😡👊                           ولی اون فقط تو رو میخواد😝👈💏🍭👉         ، عشق قشنگم ،دوست داشتنیم💔بعد رفتنت امضامو پاک نکردم، بیی اینستا و واتس و تلموهم پاک نکردم عکسامون،خاطراتمون، چتامون، همه رو دارم پاک نکردم  تا هر وقت چشمم میخوره بخاطر درد سینم و داغ دلم ناراحت نشم و اشکام نیاد نگهداشتمش تا هر وقت سینم سوخت و دلم برات تنگ شد یادم بیاد چقققدر عاشقانه دوستت داشتم و چقدر حس خوب ازت میگرفتم چقدر بی منت خودمو زندگیمو جوونیمو ریختم پات اما این جای خالی واینهمه دردفقط بخاطر "بی لیاقت" بودنته،همیشه بهترینم صدات میکردم هنوزم برام بهترینی اما نه اون بهترین سابق عشقم تو بهترینی اما تو دروغگویی ، تو دورویی، تو وعده های پوچ و توخالیت ، گذاشتی رفتی حتی بمن این حقو ندادی بدونم چرا رفتی هیچکس مثل تو نمیتونه اینجوری سنگدل باشه🙃نیستی ببینی با رفتنت بزرگ شدم ، درس یاد گرفتم و فهمیدم خوبی و مهربونی که زیاد شه دلو میزنه، از این به بعد به وسعت قلبم نه🚫اندازه ی لیاقت آدما مهربونی خرجشون میکنم ✌🏻   (۱.۲۱ دوستت دارم تا ابد ولی به احترام قلب خودم که لایق آرامشه برای همیشه عشقتو از دلم انداختم بیرون بدون اگه ۱% برگردی حتی وقتمو نمیزارم تا توضیحاتتو بشنوم ، هرجا هستی سلامتی همراهت و آرامش سهم دلت باشه 🖤)                                   
برات صلوات فرستادم عزیزدلم  انشالله به زودی یکی از بهترینا قسمتت شه

مرسی گلم ممنون

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔