2777
2789
عنوان

خانما بیاین انرژی آسمانی

288 بازدید | 25 پست

چند وقت پیش یه نفر توی واتساپ یه صوت برام از یه خلنومی فرستاد میگفت انرژی های آسمانی تا شش ماه مرگ و میر هست یعنی مرگ و میر در همه جهان زیاد میشه گفت دعا خیر برای هم کنین و نفرین نکنین هر روز صدقه بدین سوره یاسین و انعام بخونین اگه اینکارو نمیکنین یه جور دیگه با خدا نیایش کنین من اولش باورم نشد ولی الان میبینم راست میگه از اون موقع تا حالا سقوط هواپیما تصادف چند تا اتوبوس بدتر از همه ویروس کرونا .گفت مختص ایران نیس این انرژیها همه جهان درگیرش میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت تا ژانویه۲۰۲۰

نه عزیزم از ژانویه شروع میشه گفت داریم وارد عصر جدیدی از نظر اسمانی میشیم برای همین انرژی منفی ندین تا بهتون برنگرده بعد این دوره جهان پیشرفت بیشتری میکنه

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍