2777
2789
عنوان

زلزله شدارومیه خیلی ترسیدم برام صلوات میفرستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم با مامانم حرف میزدم یهو گقت زلزله منم زود قطع کردم..  تو روذخدا بگو شدید بود؟؟؟&nb ...

شدیدبودپس لرزه بودحتی

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹
واقعا ارومیه زلزله آومده  ما نقده هستیم

نقده اومده ارومیه پس لرزه بودبه این شدت

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

با قلب شکسته واست آیت الکرسی خوندم.به نیت شما و همه عزیزانی که ترسیدن.دوس داشتین یه حمد شفا بخونین برام.

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
ساعت چند؟ چند ریشتر بود؟ واست صلوات فرستادم

چنددقیقه پیش ۴.۷وای درامیخوردبهم خدایارحم کن من جهنم بچم کوچیکه

با قلب شکسته واست آیت الکرسی خوندم.به نیت شما و همه عزیزانی که ترسیدن.دوس داشتین یه حمد شفا بخونین ب ...

چشم میخونم