2777
2789
عنوان

خرم سلطان مبینین

332 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من خرم سلطان را از پرشین ایران تماشا میکردم یهو کانال بکل قط شد حالا نمیدونم از کحا ببینم ماهپیکر نه همون خود سریال خرم سلطان را منظورمه

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  

مگه هنوزم نشون ميده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یوتیوب ببین 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

مگه هنوزم نشون ميده

تا اونجا ک فیروز میخاست شب جمعه ها را از خرم بگیره دیدم دیگه نمی دونم موفق شد یا نه 

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  
تا اونجا ک فیروز میخاست شب جمعه ها را از خرم بگیره دیدم دیگه نمی دونم موفق شد یا نه 

فيروزه جاسوسه ميندازنش بيرون آخر 😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یادش بخیر چقدر واسه مصطفی گریه کردم 😂😂😂😂😂😂😂😂 چه دنیایی داشتم اون موقع

دختر کورد❤ میگویند موصل تنها۶۰ دقیقه در برابر داعش مقاومت کرد...! اما کوبانی ۶۰ روز مقاومت کرد و پیروز شد...!  می گویند کوردها مرزنشینند..!اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرزنشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه زنند ❤بژی کورد و کوردوار❤ چیروک به معنای قصه شیرین به زبان کوردی است به یاد چیروک های مادربزرگم😔